Aika kiittää

Aika kiittää

Teksti: Kirsi Helin 10.1.2018

On tullut aika haikeiden kiitosten. Olen sulkemassa Muurame Golfin klubin oven takanani työntekijän roolissa lähes 14 vuoden jälkeen. Vaikka vastahan se oli kuin eilinen kun 24-vuotias golfista mitään tietämätön nuori nainen astui keväällä 2004 Muurame Golfin klubin ovesta ensimmäisen kerran sisään. Vuorossa oli työhaastattelu golfklubin kesätyöntekijäksi eli caddiemasteriksi. Haastattelijoina ja tulevina työkavereina toimivat vielä edelleenkin toimitusjohtajana toimiva Hannu Ahvenjärvi, jo edesmennyt kahvilavastaava Arto Tahvanainen sekä sen aikainen kahvilanpitäjä Juha Anttila. Kenttä oli vasta 9-reikäinen ja rangepallotkin otettiin pienestä punaisesta mökistä, joka nököttää nykyään harjoitusalueen päädyssä varastona. Klubi oli sama silloinkin, mutta paljon vaatimattomampi tiloiltaan. Alakerta toimi konevarastona ja yläkerran keittiö oli puolet pienempi nykyistäkin. Kausityöntekijöitä koko klubilla oli vain kolme ja asiakasmäärätkin pienempiä. Someaikakausi ja modernit nettipohjaiset ohjelmistot loistivat vielä poissaoloillaan. Kaikin puolin oltiin vielä lapsen kengissä. Kentän laajennuskin vasta suunnittelupaperilla.

Kesä meni ohi ja golfkärpänen ehti puraista pahemman kerran. Syksyllä Hannu kysyi, haluaisinko jatkaa hänen oikeana (ja vasempana kätenään) ympärivuotisena toimistosihteerinä ja head caddiemasterina vuoden 2005 alusta. Ei tarvinnut paljon miettiä ja tulevaisuus golfin parissa oli sinetöity. Yhdessä sitten lähdettiin Muuramen kenttää ja sen palveluita kehittämään siihen pisteeseen missä ne ovat nyt. Altavastaajasta kasvoi Keski-Suomen suosituin monellakin mittarilla. Pääsin todistamaan tätä kasvutarinaa aitopaikalta ja upottamaan käteni kainaloita myöden muovailuvahaan, noin kuvainnollisesti. Ammatillisesti opin vuosien varrella valtavan määrän uutta, sillä mitään ei tarjoiltu valmiina. Melkeinpä kaiken sai opetella tai kehittää alusta loppuun asti itse. Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat aina olleet minulle tärkeitä.

Niin sitä yhtäkkiä huomasi, että 13 vuotta on hurahtanut vauhdilla ja takki alkaa olla hieman tyhjä. Ei täysin tyhjä, mutta sopivalla tavalla väljä. Kertoen että muutos tekee hyvää, monellakin tapaa katsottuna. On aika haastaa itseään ammatillisesti eteenpäin. Hankkia uusia ja ennen kaikkea erilaisia kokemuksia. Ja muutos lisää työmotivaatiota entisestään. Ilman motivaatiota ja vahvaa paloa ei pysty antamaan kaikkeaan. Oli sitten kyseessä työ tai harrastus.  Hetken mietin alan vaihtoakin, mutta sydän sykkii vahvasti golfalalle. Tämä on minun juttu. Ja siksi haluan saada lisää oppia hieman erilaisessa golfympäristössä, uusien ihmisten parissa. Vaikka eniten nykyisestä työstäni tulenkin juuri ihmisiä ikävöimään. Tämä työ on antanut minulle paljon, myös elämänmittaisia ystävyyksiä. Mutta uusiakin kohtaamisia tarvitaan elämässä ja niitä minulle tullaan tarjoamaan jatkossa pääkaupunkiseudulla, jonne suuntaan. Kohti uutta, mutta myös toisaalta lähemmäs juuriani. Olen lapsuuteni ja nuoruuteni asunut eri puolilla eteläistä Suomea.

Pitäkäähän Muurame Golfin lippu korkealla ja nauttikaa tästä huikeasta lajista joka kerta kun astutte kentälle! Ilon kautta, pilke silmäkulmassa. Teitä ihania asiakkaita ja työtovereita tulee kova ikävä. Eiköhän vielä kuitenkin törmätä teistä useamman kanssa golfin parissa tulevaisuudessa!

Kiittäen näistä vuosista,

Kirsi ♥ 

 

kirsi.jpg

Lämpimästi tervetuloa läksiäiskahveilleni torstaina 18.1.2018 klo 14-19 Muurame Golfin klubille! Tilaisuus on täysin vapaamuotoinen ja voit saapua ja lähteä kun sinulle parhaiten sopii.

Mikäli et pääse käymään läksiäiskahveillani, tavoitat minut tarvittaessa henkilökohtaisesti vielä hetken ajan sähköpostitse osoitteesta kirsi.helin (at) muuramegolf.fi. Aiemmin käyttämäni toimisto@muuramegolf.fi osoite tulee siirtymään aivan lähiaikoina kokonaan seuraajani käyttöön (ja on jo nyt yhteiskäytössä).


 Lue Muurame Golfin aiempi tiedote irtisanoutumisestani TÄÄLTÄ

 

 

 

 

Lähettänyt

Jaa: