Aika kiittää

Aika kiittää

Teksti: Kirsi Helin 10.1.2018

On tullut aika haikeiden kiitosten. Olen sulkemassa Muurame Golfin klubin oven takanani työntekijän roolissa lähes 14 vuoden jälkeen. Vaikka vastahan se oli kuin eilinen kun 24-vuotias golfista mitään tietämätön nuori nainen astui keväällä 2004 Muurame Golfin klubin ovesta ensimmäisen kerran sisään. Vuorossa oli työhaastattelu golfklubin kesätyöntekijäksi eli caddiemasteriksi. Haastattelijoina ja tulevina työkavereina toimivat vielä edelleenkin toimitusjohtajana toimiva Hannu Ahvenjärvi, jo edesmennyt kahvilavastaava Arto Tahvanainen sekä sen aikainen kahvilanpitäjä Juha Anttila. Kenttä oli vasta 9-reikäinen ja rangepallotkin otettiin pienestä punaisesta mökistä, joka nököttää nykyään harjoitusalueen päädyssä varastona. Klubi oli sama silloinkin, mutta paljon vaatimattomampi tiloiltaan. Alakerta toimi konevarastona ja yläkerran keittiö oli puolet pienempi nykyistäkin. Kausityöntekijöitä koko klubilla oli vain kolme ja asiakasmäärätkin pienempiä. Someaikakausi ja modernit nettipohjaiset ohjelmistot loistivat vielä poissaoloillaan. Kaikin puolin oltiin vielä lapsen kengissä. Kentän laajennuskin vasta suunnittelupaperilla.

Kesä meni ohi ja golfkärpänen ehti puraista pahemman kerran. Syksyllä Hannu kysyi, haluaisinko jatkaa hänen oikeana (ja vasempana kätenään) ympärivuotisena toimistosihteerinä ja head caddiemasterina vuoden 2005 alusta. Ei tarvinnut paljon miettiä ja tulevaisuus golfin parissa oli sinetöity. Yhdessä sitten lähdettiin Muuramen kenttää ja sen palveluita kehittämään siihen pisteeseen missä ne ovat nyt. Altavastaajasta kasvoi Keski-Suomen suosituin monellakin mittarilla. Pääsin todistamaan tätä kasvutarinaa aitopaikalta ja upottamaan käteni kainaloita myöden muovailuvahaan, noin kuvainnollisesti. Ammatillisesti opin vuosien varrella valtavan määrän uutta, sillä mitään ei tarjoiltu valmiina. Melkeinpä kaiken sai opetella tai kehittää alusta loppuun asti itse. Jatkuva kehittäminen ja kehittyminen ovat aina olleet minulle tärkeitä.

Niin sitä yhtäkkiä huomasi, että 13 vuotta on hurahtanut vauhdilla ja takki alkaa olla hieman tyhjä. Ei täysin tyhjä, mutta sopivalla tavalla väljä. Kertoen että muutos tekee hyvää, monellakin tapaa katsottuna. On aika haastaa itseään ammatillisesti eteenpäin. Hankkia uusia ja ennen kaikkea erilaisia kokemuksia. Ja muutos lisää työmotivaatiota entisestään. Ilman motivaatiota ja vahvaa paloa ei pysty antamaan kaikkeaan. Oli sitten kyseessä työ tai harrastus.  Hetken mietin alan vaihtoakin, mutta sydän sykkii vahvasti golfalalle. Tämä on minun juttu. Ja siksi haluan saada lisää oppia hieman erilaisessa golfympäristössä, uusien ihmisten parissa. Vaikka eniten nykyisestä työstäni tulenkin juuri ihmisiä ikävöimään. Tämä työ on antanut minulle paljon, myös elämänmittaisia ystävyyksiä. Mutta uusiakin kohtaamisia tarvitaan elämässä ja niitä minulle tullaan tarjoamaan jatkossa pääkaupunkiseudulla, jonne suuntaan. Kohti uutta, mutta myös toisaalta lähemmäs juuriani. Olen lapsuuteni ja nuoruuteni asunut eri puolilla eteläistä Suomea.

Pitäkäähän Muurame Golfin lippu korkealla ja nauttikaa tästä huikeasta lajista joka kerta kun astutte kentälle! Ilon kautta, pilke silmäkulmassa. Teitä ihania asiakkaita ja työtovereita tulee kova ikävä. Eiköhän vielä kuitenkin törmätä teistä useamman kanssa golfin parissa tulevaisuudessa!

Kiittäen näistä vuosista,

Kirsi ♥ 

 

kirsi.jpg

Lämpimästi tervetuloa läksiäiskahveilleni torstaina 18.1.2018 klo 14-19 Muurame Golfin klubille! Tilaisuus on täysin vapaamuotoinen ja voit saapua ja lähteä kun sinulle parhaiten sopii.

Mikäli et pääse käymään läksiäiskahveillani, tavoitat minut tarvittaessa henkilökohtaisesti vielä hetken ajan sähköpostitse osoitteesta kirsi.helin (at) muuramegolf.fi. Aiemmin käyttämäni toimisto@muuramegolf.fi osoite tulee siirtymään aivan lähiaikoina kokonaan seuraajani käyttöön (ja on jo nyt yhteiskäytössä).


 Lue Muurame Golfin aiempi tiedote irtisanoutumisestani TÄÄLTÄ

 

 

 

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Aika kiittää

On tullut aika haikeiden kiitosten. Olen sulkemassa Muurame Golfin klubin oven takanani työntekijän roolissa lähes 14 vuoden jälkeen. Klikkaa ja lue lisää... -Kirsi

Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

Palvelupäällikkömme Kirsi Helin on irtisanoutunut tehtävästään marraskuun lopussa. Hän lopettaa Muurame Golfin palveluksessa 9.2.2018. Kirsi siirtyy pois Keski-Suomesta uusiin haasteisiin.

Junnujen talviharjoitukset

Tasoitusten vuositarkastus tehty jäsenille 3.1.2018

Yleensä HR ei puutu pelaajan tasoitukseen, mutta tarvittaessa tasoitusta tarkistetaan jompaan kumpaan suuntaan.

Jäsenmaksut laskutetaan tammikuun alussa - tarkistathan yhteystietosi

Tulemme laskuttamaan vuoden 2018 jäsenmaksut 9.1.2018. Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana, tarkistathan että ne ovat oikein.

Klubin aukioloajat talvikaudella

Toimitusjohtajan yhteenveto kaudesta 2017

Mennyt vuosi tullaan muistamaan erittäin huonoista ja haastavista sääolosuhteista, jotka valitettavasti näkyivät myös kentän viheriöiden kunnossa heinäkuun loppupuolelle saakka.

Ihanaa Joulunaikaa!

Muurame Golfin tonttujoukko toivottaa kaikille asiakkaillemme Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

MGS senioreiden kesän 2018 golfmatka

Senioreiden perinteinen kesän pelimatka suuntautuu Viron Pärnuun 21 – 24.5.2018

Liity MGS jäseneksi 2018

Range suljettu - talviharjoittelua Hutungissa

Jarno Monosen talviharjoittelutiedote

Suomen talvessa on parasta..., tietysti golfin talviharjoittelu ja kesän odotus!

Talviharjoittelu huipputiloissa Hutungissa

Talviharjoittelutila käytössä 25.11.2017–29.4.2018. Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

Pro Shopin JOULUMYYJÄISET 2.12.2017

Tarjoukset voimassa vain lauantaina 2.12.2017 klo 10-15. Arvonta ostoksilla käyneiden kesken. Glögi ja piparitarjoilu. Tervetuloa!