Alkeiskurssit ja kesän treenit

Alkeiskurssit ja kesän treenit

Olisiko golf uusi lajisi? Vai onko sinulla työkaveri tai ystävä joka on suunnitellut golfin aloittamista ja jonka haluaisit peliseuraksi kesän peleihin? Nykäise nyt kaveria hihasta ja vinkkaa ilmoittautumaan kursseille, sillä kesän 2019 ensimmäiset alkeiskurssit on nyt julkaistu ja edut uusille pelaajille ovat todella tuntuvia. Aloittelijoille on starttipaketteja joka makuun! 

Green card -kurssi on myös mitä loistavin lahja merkkipäivänä, keväällä valmistuvalle tai äitienpäivän yllätykseksi. Kouluttajina toimivat PGA golfopettaja Jarno Mononen ja golfopettaja Asmo Hakanen.

Peruspaketti sisältää n. 9 tuntia alkeiskoulutusta, green card -kokeen sekä Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksun vuodelle 2019. Peruspaketin suorittamalla voit pelata jatkossa kertamaksuilla, vuokrapelioikeudella tai ottaa vaihtoehtoisesti pelipaketin joihin sisältyy peruspaketin lisäksi myös erittäin edullisia pelikertoja. Lisätietoja TÄÄLTÄ.


KESÄN GOLFOPETUS

Golfopettaja Asmo Hakanen tarjoaa uusien golfareiden kurssittamisen ohella harjoituksia niin lajin koville konkareille kuin lajin pariin palaavillekin, vanhojen tuttujen treenien ja uusien viikkotreenien parissa. Tarjolla on mm. kertauskursseja ja teematunteja sekä niin yksilövalmennusta kuin pienryhmävalmennustakin. Päivitämme opetussisältöä heti uusien treenien alkamisajankohtien selvittyä. Lisätietoja Asmon treeniryhmistä ja muista hänen opetuspalveluista saat joko soittamalla p. 0449680099 tai sähköpostitse pro.asmo@muuramegolf.fi

PGA golfopettaja Jarno Monosen  kauden 2019 kesätreeniryhmiin ilmoittautuminen alkaa nyt! Tule mukaan kehittämään pelitaitojasi mukavassa porukassa ja rennossa ilmapiirissä. Pääpaino on monipuolisessa svingi- ja lähipelitaitojen harjoittelussa range- ja lähipelialueilla. Treeniohjelmassa on mm. svingin videointia ja tarkastelua, chippien, pitchien ja puttien harjoittelua, draivien ja puumailalyöntien treenaamista sekä kentällä pelitaktiikan hiomista. Pienryhmässä opetus pysyy sopivan yksilöllisenä, ja samalla jokaisella on omaa tilaa harjoitella. Harjoitusryhmät kokoontuvat maanantaisin (RYHMÄ 1, muutama paikka jäljellä) klo 17.00 - 18.30 ja (RYHMÄ 2) klo 18.30 - 20.00 toukokuun alusta elokuun puoliväliin. Treeniryhmä maksaa vain 295 euroa osallistujalta, joten varmista oma paikkasi heti. Treeniryhmät perustetaan, kun osallistujia on ilmoittautunut riittävä määrä (6 - 8 osallistujaa per ryhmä). Päivitämme opetussisältöä heti uusien treenien alkamisajankohtien selvittyä. Lisätietoja Jarnon treeniryhmistä ja muista hänen opetuspalveluista saat joko soittamalla Jarnolle p. 041 541 3595 tai sähköpostitse pro.jarno@muuramegolf.fi

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!