Bägikaapit (loppuunvarattu)

Bägikaapit (loppuunvarattu)

 

Vuokraamme bägikaappeja vain yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Mikäli emme ole saaneet kaapin haltijalta ennakkovarausta tulevalle kaudelle tai emme ole vahvistaneet sähköisesti tehtyä varausta kuluvan vuoden maaiskuun loppuun mennessä, varaamme oikeuden vuokrata huhtikuusta alkaen kaapin toisen pelaajan käyttöön. 

Voit tiedustella vapaita bägikaappeja kaudelle 2021 toimistostamme sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi tai kauden aikana caddiemasterilta. *Päivitys 6.4.2021 kaikki kaapit on varattu

Bägikaappitila sijaitsee lyöntikatoksen viereisessä kontissa. Vuokra koko vuokrakaudelta on aikuisilta 30 euroa ja alle 18-vuotiailta 20 euroa. Hinta sis. alv 24 %. Ennakkoon varatun bägikaapin vuokrahinta laskutetaan NexGolfiin huhtikuun alussa.  Maksamalla laskun hyväksyt tällä sivustolla esitetyt vuokraehdot. Maksamaton lasku johtaa varauksen ja vuokrasuhteen päätämiseen.

Kontin alakaapit varataan ensisijaisesti nuorimmille junioreille, naisille tai vanhemmille senioreille.

Tila pitää tyhjentää irtaimistosta golfkauden päättymiseen mennessä eli arviolta lokakuun loppuun mennessä. Vuokralaista muistutetaan tilan tyhjentämisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Muut vuokraehdot

Muurame Golf Oy ei ole vakuuttanut konttia eikä sen sisältöä lainkaan. Vuokralainen on tietoinen, että bägikaapissa säilytettävän irtaimiston vakuuttamisesta vastaa vuokralainen, esim. oman kotivakuutuksensa kautta. Bägikaapit sisältävän kontin ovet avataan aamuisin klo 8:00 mennessä ja ne suljetaan klubin sulkeutuessa. Kesäaikaan kontti suljetaan klo 21:00 ja syksymmällä aikaisemmin klubin aukioloaikojen mukaisesti. Olemme varanneet muutamia kontinavaimia säännöllisesti varhaisaamuisin / iltamyöhään  pelaaville kaapin vuokraajille. Kadonnista kontin avaimista aiheutuneista kuluista vastaa avaimen vastaanottaja.  Vuokralainen hankkii vuokraamaansa bägikaappiin itse lukon avaimineen. Vuokralainen on avaimista itse vastuussa. Mikäli lukon avaimet häviävät, niin lukko voidaan avata tarvittaessa kenttähenkilökunnan toimesta voimakeinoin. Bägikaappitilassa ei saa säilyttää pilaantuvia elintarvikkeita eikä paloarkoja/ herkästi syttyviä tuotteita. 

HUOM! Bägikaappitila otetaan käyttöön samana päivänä kuin kenttä avataan.

Tämän hetkisen tiedon mukaan pidämme bägikontta auki rajoitetusti.

Kontissa asioidaan vain 1 hlö kerrallaan ja korostamme ohjeistuksissa mm. hyvää käsihygieniaa. 

 

Vuokranantaja:
Muurame Golf Oy, Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame

 

 

 

Lähettänyt

Jaa: