Birdieman tuo mailavalikoiman ja fittauspalvelun Muurame Golfiin

Birdieman tuo mailavalikoiman ja fittauspalvelun Muurame Golfiin

Birdieman Oy ja Muurame Golf Oy ovat sopineet Muurame Golfin proshopin mailamyynnistä kaudesta 2020 eteenpäin. Birdiemanin edustaja Anssi Rantanen käy 2 kertaa kuukaudessa Muuramen Golfissa oman fittauskalustonsa kanssa, lisäksi Birdieman järjestää myös eri mailamerkkien demokiertueet kentän alueella. Proshopin puolella tulee olemaan pieni mailavalikoima myynnissä.

Birdieman Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat useimmat golfalan päämerkit. Mailapuolelta meillä ovat edustettuina mm. Titleist, Callaway, TaylorMade, Ping, Mizuno, Cobra, Srixon, Wilson, Envroll, ScottyCameron, Odyssey.

Tärkeänä elementtinä golfmailojen myynnissä on mailojen sovitus henkilökohtaisesti eli mailojen fittaaminen. Apuna tässä käytämme Trackman tutkaa, Anssin golfopettaja ammattitaitoa ja myynnissä olevien mailamerkkien laajaa fittauskalustoa.

Yrityksenä Birdieman on perustettu 2006. Alkuvuosina pidimme mm. proshoppia Ruuhikosken golfkentällä, järjestimme golfmatkoja sekä keskityimme logotuotteiden myyntiin yrityksille.

2018 laajensimme toimintaamme kun avasimme kivijalkaliikkeen Seinäjoelle Tuottajankujalle, myymälän lisäksi meillä toimii myös nettikauppa, www. birdieman.fi. Pelikautena avoinna ovat proshoppimme Vaasassa ja Kokkolassa. Lisäksi teemme yhteistyötä Ruuhikosken, Härmän ja Kuortaneen kenttien kanssa.

 

Kuva1.png

Yhteystiedot

Tuottajankuja 1

60100 Seinäjoki

P. 050 5540363 / 050 3715888

www.birdieman.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

 

Seinäjoen myymälän aukioloajat talvikaudella

Ti-pe klo 10-17

La klo 10-14

Su ja ma suljettu

 

Yrittäjät

Minna Päivärinta ja Anssi Rantanen

Birdieman Oy

 

 

Lähettänyt

Jaa: