Draivia kouluun! -liikuntaleiri ja McDonald's golfkesäleirit lapsille

Draivia kouluun! -liikuntaleiri ja McDonald's golfkesäleirit lapsille

Muuramen golfseura järjestää kesäloman ensimmäisellä viikolla monipuolisen Draivia kouluun! -liikuntaleirin.

Leirille ovat tervetulleita kaikki v. 2006-2010 syntyneet lapset.

Leiripäivät sisältävät monipuolisia ja hauskoja harjoituksia, joissa lapsille on luvassa onnistumisia, oivalluksia ja haasteita!

Golfharjoitteissa käytetään helppoja ja motivoiva Draivia kouluun! -välineitä. 

Ajankohta: 4-5.6. klo 9-15

Missä: Muuramegolfin lähipelialueella

Hinta 30€ / lapsi (sis. lounaan ja välipalan molemmille päiville)

Ilmoittautuminen su 20.5. mennessä TÄLLÄ NETTILOMAKKEELLA

Huom! Mukaan mahtuu 25 nopeinta!

Ohjaajina toimivat luokanopettajat ja Draivia kouluun! -kouluttajat Samuli Pentinniemi ja Jesse Takala

LEIRI-INFO PDF >> TÄÄLLÄ

draivia-logo.jpg

 


 

McDonald's golfkesäleirit 6.-8.6.2018 ja 11.-13.6.2018

 

 Kesäleirikuva_McDonalds.jpgKesäleirikuva_Lasse&Erica.jpg

Milloin?

Golfkesäleirit järjestetään 6.-8.6.2018 ja 11.-13.6.2018


Kenelle?

Leirille voivat tulla mukaan lapset ja nuoret, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana golftoiminnassa sekä ne, jotka ovat vähän harrastaneet aiemmin golfia. Kaikille leiriläisille järjestetään oman taitotasonsa mukaista ohjausta.


Mitä tekemään?

Kaikkihan sen tietävät, että golf on peli, jossa on tarkoitus saada pallo aloituslyöntipaikalta reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Tämän lisäksi golf on liikunnallinen, hauska ja mukaansatempaava peli. Golfia pelatessa tulee mahtava fiilis, kun lyönti onnistuu ja pallo lentää hienossa kaaressa kohti viheriötä ja siellä olevaa reikää!

Mikset sinäkin haluaisi kokea näitä onnistumisen tunteita jo tänä kesänä golfkesäleirillä Muuramessa? Tule mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's-golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle. Pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin.

Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä green cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Päivä alkaa aamuisin klo 09.00 ja päättyy iltapäivisin klo 15.00. Leiri on tarkoitettu 8 -15-vuotiaille tytöille ja pojille.

Golfkesäleirin hinta on 80 euroa. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet, päivittäisen lounaan ja välipalan. Leirille mahtuu mukaan enintään 25 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 6 junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet green cardin suorittamiseen.

Miten voin ilmoittautua McDonald's golfkesäleirille?

Ilmoittautuminen nettilomakkeella. Leiriasioissa voit olla myös yhteydessä caddiemasteriin caddiemaster(a)muuramegolf.fi tai soittamalla 014 373 2310.

 

>> TULOSTETTAVA LEIRIESITE (pdf)

Lähettänyt

Jaa: