Haetaan kausityöntekijöitä kentänhoitoon ja asiakaspalveluun

Haetaan kausityöntekijöitä kentänhoitoon ja asiakaspalveluun

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka yhteisön nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutenamme onkin aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Haemme Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2021 työntekijöitä kentälle ja caddiemasterin toimeen. Tutustu tehtäviin ja laita hakemus paikkaasi viheriön laidalta heti tulemaan.

Haku tehtäviin 17.2.2021 mennessä.

 

CADDIEMASTER 

Caddiemaster on golfklubimme käyntikortti ja tärkeä osanen iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua hektiseenkin työrytmiin.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelun hoito, kassatyöskentely, tilitykset ja golftapahtumien järjestelyihin osallistuminen sekä asiakasviestintä ja asiakaspalvelutehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös pro shopin tuotemyynti sekä mm. klubin siisteydestä huolehtiminen ja avustavat kahvilan tarjoilutehtävät.

Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta, tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä, NexGolf-ohjelman tuntemus sekä kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan aina eduksi.

 

KENTÄNHOITAJA

Kentänhoitajaksi on etsinnässä aamuvirkkuja, reippaita, oma-aloitteisia ja ulkotyössä viihtyviä golfkenttätyöntekijöitä. Aikaisempi kokemus alasta eduksi, mutta ei välttämätön.

 


Palkkaus: Golfalan TES tai erillisen sopimuksen mukaan. Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja sopimuksen mukaan joko kokoaikaisia tai osa-aikaisia, erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Töitä tarjoamme toukokuun alusta syyskuuhun, mutta toivomme että olisit käytettävissä jo huhtikuussa ja mahdollisesti vielä myös syksyllä iltaisin/viikonloppuisin. Valintaa tehdessämme huomioimme mahdollisen valmiutesi työskennellä koko kauden ajan.

Hakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on reilut 3 kilometriä.

Muurame Golf tarjoaa monipuolisen työkokemuksen, upean työympäristön ja mukavat työkaverit! Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen CV:n (ja kuvan) kera 17.2.2021 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

Lisätietoja Joonas Nieminen, 0400 773 923

 

AVOIMIA KESÄTYÖPAIKKOJA KLUBIKAHVILASSA

Go On Jyväskylä hakee toimeksiannostamme Muurame Golfin kahvilaan kahvilatyöntekijöitä, vuorovastaavaa ja lounaskokkia golfkauden ajaksi. Oletko sinä etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija? Siirry Go Onin sivuille , lue lisää  ja jätä hakemus!

Lähettänyt

Jaa: