Jatkoimme kesätyöpaikkojen hakuaikaa!

Jatkoimme kesätyöpaikkojen hakuaikaa!

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Olemme jo saaneet hyviä kesätyöhakemuksia aiemmin ilmoitettuihin avoimiin kesätyöpaikkoihin, kiitos hakijoille. Rekrytointi on vielä kesken ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja kutsumme osan haastatteluihin maaliskuun aikana. 

Jatkoimme uusien hakijoiden toiveesta Muurame Golfin kesätyöpaikkojen hakuaikaa, joten tartu nyt tilaisuuteesi! Tutustu siis sinäkin tarkemmin haettaviin tehtäviin ja laita hakemus paikkasi viheriön laidalta heti tulemaan.  Haemme nyt Muurame Golfiin tulevalle golfkaudelle 2019 työntekijöitä kahvilaan, caddiemasterin tehtäviin ja rangen hoitotöihin. 

Paikkaauki.jpg

CADDIEMASTER

Haemme joukkoomme lisävahvistusta osa- ja kokoaikaisiksi caddiemastereiksi. Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelun hoito, tasoituskierrosten kirjaaminen, kassatyöskentely, tilitykset ja golftapahtumien järjestelyihin osallistuminen sekä asiakasviestintä ja asiakaspalvelutehtävät. Työnkuvaan kuuluu myös pro shopin tuotemyynti sekä mm. klubin siisteydestä huolehtiminen ja avustavat kahvilan tarjoilutehtävät.

Caddiemaster on klubimme käyntikortti ja tärkeä osallinen iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin hakijoilta iloista asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista asennetta työhön, vastuunkantoa ja kykyä mukautua hektiseenkin työrytmiin. Edellytämme hakijoilta golfin lajituntemusta, tietoteknistä osaamista sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus caddiemasterin työstä sekä kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan aina eduksi. Arvostamme myös NexGolf-ohjelman aiempaa tuntemusta, kielitaitoa ja hygienia- ja anniskelupassien suorittamista.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ/KOKKI

Hyvä ruoka ja juoma kruunaa golfpäivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Tulevalle golfkaudelle haemmekin osa- ja kokoaikaisia kahvilatyöntekijöitä.

Klubikahvilan kassatyöntekijän toimenkuvaan kuuluu myytävien vitriinituotteiden sekä mm. leivonnaisten, päivittäisen lounaan sekä ruoka-annoksien valmistus, asiakaspalvelu tiskillä, anniskelutehtävät, kassanhoito, tilitykset, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Kahvilatyöntekijä on jatkuvasti tekemisissä golfasiakkaidemme kanssa, joten hän on tärkeä tekijä klubimme iloisen ilmapiirin luojana. Toivommekin sinulta iloista ja huumorintajuista asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta naamalta.

Kahvilatyöntekijältä edellytetään hygienia- ja anniskelupassia, kokemusta kassatyöskentelystä sekä ruoanlaitto- ja leivontataitoa ja aikaisempaa työkokemusta ravintola- ja keittiötyöskentelystä. Kiinnostus golfia kohtaan katsotaan eduksi.

RANGEN HOITAJA

Haemme kahta aamuvirkkua, oma-aloitteista ja ulkotyössä viihtyvää nuorta kesäksi rangen hoitotöihin, kuten rangepallojen keruuseen ja muihin kentänhoidon avustaviin töihin. Työ on sopiva nuorelle jolla on mönkijäkortin ajoon oikeuttava kortti ja joka haluaa työllistyä kesäksi vain osa-aikaisesti. Edellytämme hakijalta vähintään 15 vuoden ikää ja reipasta asennetta. Rangen hoitotyöt ajoittuvat arkisin varhaisaamuun klo 05-09 ja lauantaisin ajalle 20-24. Viikkotyöaika n. 12-16h. Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on n. 4 kilometriä.


Palkkaus: Golfalan TES tai erillisen sopimuksen mukaan. Töitä tehdään eri vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Kaikilta hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää (rangenhoitajalta edellytåämme vähintään 15v. ikää). Työsuhteet ovat määräaikaisia, erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Töitä tarjoamme toukokuun alusta elokuulle, mutta toivomme että olisit käytettävissä jo huhtikuussa ja mahdollisesti myös syksyllä iltaisin/viikonloppuisin. Arvoistammekin valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on n. 4 kilometriä.

Muurame Golf tarjoaa idyllisen työympäristön, mukavat työkaverit ja monipuolisen työkokemuksen!

Kutsumme hakijoita haastatteluihin ja teemme päätöksiä mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimithan nopeasti. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen CV:n (ja kuvan) kera mieluusti jo 17.3.2019 mennessä sähköpostitse joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Kerro hakemuksessasi minkä ajanjakson olisit käytettävissä.

 

 

Lähettänyt

Jaa: