Junioreiden McDONALD'S Golfkesäleireille avattu 5 lisäpaikkaa!

Junioreiden McDONALD'S Golfkesäleireille avattu 5 lisäpaikkaa!

TULE McDONALD'S -GOLFKESÄLEIRILLE MUURAMEEN!

 Kesäleirikuva_McDonalds.jpgKesäleirikuva_Lasse&Erica.jpg

Milloin?

Golfkesäleirit järjestetään maanantaista keskiviikkoon 6. - 8.6.2016 ja 13. -15.6.2016.


Kenelle?

Leirille voivat tulla mukaan lapset ja nuoret, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana golftoiminnassa sekä ne, jotka ovat vähän harrastaneet aiemmin golfia. Kaikille leiriläisille järjestetään oman taitotasonsa mukaista ohjausta.


Mitä tekemään?

Kaikkihan sen tietävät, että golf on peli, jossa on tarkoitus saada pallo aloituslyöntipaikalta reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Tämän lisäksi golf on liikunnallinen, hauska ja mukaansatempaava peli. Golfia pelatessa tulee mahtava fiilis, kun lyönti onnistuu ja pallo lentää hienossa kaaressa kohti viheriötä ja siellä olevaa reikää!

Mikset sinäkin haluaisi kokea näitä onnistumisen tunteita jo tänä kesänä golfkesäleirillä Muuramessa? Tule mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's-golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle. Pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin.

Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä green cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Päivä alkaa aamuisin klo 09.00 ja päättyy iltapäivisin klo 15.00. Leiri on tarkoitettu 8 -15-vuotiaille tytöille ja pojille.

Golfkesäleirin hinta on 80 euroa. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet, päivittäisen lounaan ja välipalan. Leirille mahtuu mukaan enintään 25 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 6 junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet green cardin suorittamiseen.

Miten voin ilmoittautua golfkesäleirille?

Sitovat ilmoittautumiset voi tehdä 31.5.2016 mennessä tällä Nettilomakkeella. Sähköposti-ilmoittautumiseen tarvittavia tietoja ovat juniorin nimi, ikä, mahdollinen erityisruokavalio sekä huoltajan nimi, sähköposti ja puhelinnumero mahdollista yhteydenottoa varten. Leiriasioissa voit olla myös yhteydessä caddiemasteriin caddiemaster(a)muuramegolf.fi tai soittamalla 014 373 2310.

Lähettänyt

Jaa: