Kapteenien Kesätervehdys 2020

Kapteenien Kesätervehdys 2020

Tällä hetkellä kentältä kuuluu kommentteja ” Ihanaa olla täällä”, ” Tämä on henkireikä arkeen”, Mukava tavata sinua”, ” Olipa aikamoinen kevät”, Mahtavaa kun golfia voi harrastaa”, ”Oho”, ”Fore”, ”Jees”, ”Kyllä tästä ihana kesä tulee”, ”Ollaan onnekkaita kun saamme olla täällä” ja listaa tätä voisi jatkaa pitkästi. 

Keskikesä alkaa lähestymään ja kausi on Muuramessa saatu hienosti käyntiin. Siitä suuri kiitos kuuluu seuran Toiminnanjohtaja Joonakselle, aktiivisille toimikunnille ja kentän henkilökunnalle. Koronakevät oli haastava kaikille ja Muurame Golfissakin monia suunniteltuja asioita on jouduttu tekemään toisin. Kaikki ovat kuitenkin pystyneet hienosti toimimaan ja joustamaan muuttuvissa olosuhteissa. Tarkasti on seurattu hallituksen ja golfliiton suosituksia, jotta mahdollisimman turvalliset olosuhteet lajin harrastamiselle on saatu luotua.

Siitä saamme olla erityisen iloisia, että tapahtuma -ja kilpailukalenteri on monipuolinen ja kaikille ikäryhmille suunnattuja toimintoja on saatu järjestymään. Kannustamme kaikkia jäseniä aktiivisesti mukaan seuran toimintaan ja uudet jäsenet ovat tervetulleita. Pääasia, että kaikki voivat pelata ikään tai kuntoon katsomatta. Pelitaidot kehittyvät pelaamalla ja harjoittelemalla. Suosittelemme myös rohkeasti käyttämään golfopettajiemme palvelujen käyttöä. Yhteisöllisyys ja seurahenki on tärkeä vaalittava asia. Toivottavasti jatkossakin huomioimme toisiamme, tervehdimme, olemme joustavia ja kannustavia. Iloinen ilme ja huumori tuovat iloa päivään ja tukevat kaikkien hyvinvointia kentällä ja kotona.

Turvallisuusteemasta ei voi olla liikaa puhumatta ja koskee meitä kaikkia. Koronan vuoksi erityisohjeet jatkuvat ja päivittyvät. Näiden seuraaminen on jokaisen vastuulla. Pyritään muistamaan erityisesti käsienpesu ja turvavälit. Toinen asia mihin toivomme kiinnitettävän huomiota on kentällä Fore-huutojen käyttö. Kentällä on nyt paljon pelaajia ja välillä hiukan ruuhkaisempaa. Huomioidaan toisia pelaajia ja mikäli pallo karkaa toiselle väylälle, niin käytetään Fore-huutoa vielä väylän numero perään, jos kerkeää... Vanha sanonta ”Parempi vara kuin vahinko” on toimiva ajatus tässäkin kohdassa. Välillä kuulee sanottavan, ettei siellä taida ketään olla ja jätetään huutamatta. Ei jos vähänkin on tunne, että siellä voi olla joku, niin huutaa pitää ja kovaa!! Ja vielä kovempaa voi vastata, että “LÖYTYY”, jos näin on. Pysyy ääni avattuna sitten omallekin kohdalle sattuessa... :)

Kentästä huolehtiminen on myös yhteinen asia ja griinihaarukan käyttö kuuluu kaikkien tehtäviin, niillä kuitenkin lyödään noin puolet kentällä tehdyistä lyönneistä. Jos omaa jälkeä ei löydy, niin korjaa ainakin kolme muuta! Korjaillaan yhdessä, niin griinit pysyvät paremmassa kunnossa. Tähän on olemassa myös pienimuotoinen kannustin. Pyydä “kädäriltä” oma alastulojälkipassi ja osallistu pelioikeuden arvontaan.

Seuran reikäpelimestaruuskilpailut ovat käynnistyneet ja kentällä näkyy kovasti keskittyneen näköisiä pareja, muistakaa kannustaa, mutta tyylikkäästi. Muistetaan golf-etiketin mukaan lyöntiä ennen n. 5 sekunnin hiljaisuus ja taas rajuja kannustushuutoja. Tämä toimii ainakin Kapteenille, eikä ole pahitteeksi tarjota hävinneelle kylmää juomaa klubilla ottelun jälkeen, niin taas on hymy huulilla :)

Varmasti kesän myötä tulee asioita mieleen, joiden toivoisi olevan toisin. Palautetta ja kehittämisideoita kannattaa rohkeasti antaa. Muistetaan kuitenkin, että seuramme hallituksen ohjeiden mukaan eletään ja turvallisuus on todella tärkeä vaalittava asia.
Perinteisesti kausi on avattu Muuramessa avajaiskilpailun yhteydessä lipunnostolla, pienillä juhlapuheilla ja kapteenien avauslyönneillä. Tänä vuonna asia toteutettiin hiukan toisin, joista kuvat alapuolella.
Ihanaa, aurinkoista ja mukavaa golfkesää kaikille!

Lämpöisin terveisin Ladykapteeni Sari Fors ja Kapteeni Juha Virenius

kapteenit2.jpgkapteenit.jpg

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET