Kauden 2019 seuraotteluiden satoa

Kauden 2019 seuraotteluiden satoa

KAUDEN 2019 MGS SEURAOTTELUIDEN SATOA

SEURAOTTELU 25.8. MGS- HaGK

Hartolan Golfseuran ja Muuramen Golfseuran perinteinen reikäpeliottelu pelattiin Muuramen golfkentällä sunnuntaina 25.8.2019.  Ottelu pelattiin yhdeksän pelaajan voimin per seura. 

Tällä kertaa Muuramen kovassa kunnossa olevat pelaajat hallitsivat tapahtumia. Muurame voitti kuusi ottelua, Hartola kaksi ja yksi ottelu meni tasan.  Pisteet selkeästi Muuramelle 6,5 pistettä vastaan Hartolan 2,5 pistettä.

henkilökohtaiset pisteet 1.png

 

 Joukkueiden pelaajat yhteiskuvassa kilpailun jälkeen.jpg

 Joukkueiden pelaajat yhteiskuvassa kilpailun jälkeen.


 

YSTÄVYYSOTTELU 1.9 LPG-JG-MGS

Sunnuntaina 1.9 ohjelmassa oli kolmen seuran ystävyysottelu Laukaassa.  Ystävyysottelun pelaajat pyritään kasaamaan seurojen hallituksista ja toimikuntien vetäjistä.  Ottelu pelattiin ensimmäistä kertaa siten että myös JG oli mukana ottelussa.

Ottelu pelattiin 10 pelaajan per seura ja pelimuoto oli Pistebogey.   Kaikkien pelaajien tulokset laskettiin yhteen ja eniten pisteitä kerännyt seura voitti ottelun.  Tällä kertaa kotikentällä pelannut Laukaan Peurunkagolfin joukkue oli selkeästä paras.  Muurame oli hyvä kakkonen ja JG sain sijoituksen perusteella sitten seuraavan vuoden järjestelyoikeudet itselleen.  Kyseisestä ottelusta on tarkoitus tehdä perinne kolmen seuran välille.

Ystävyysottelun pisteet joukkueittain:

LPG: 327 p. MGS: 296 p. JG: 230 p.

Ohessa henkilökohtaiset pisteet pelaajittain:

henkilökohtaiset pisteet 2.png

 

 Ystävyysottelun pokaali.jpg

Ystävyysottelun pokaalin sai vastaanottaa LPG:n Jaana Salmijärvi, päivän parhaana pelaajana. Kuvassa järjestäjien edustajana vasemmalla Markku Piiroinen LPG Kapteeni sekä keskellä Päivi Muittari LPG ladykapteeni

Lämmin kiitos Muuramen pelaajille hyvistä suorituksista molemmissa otteluissa sekä meidän oman seuramme MGS:n edustamisesta. 

Kelejä ja pelejä on vielä jäljellä, joten mukavaa loppukautta koko Muurame golfin yhteisölle!

Terveisin: Kapteeni, Jukka Lohi, MGS

Lähettänyt

Jaa: