Kentällä tehtävät korjaustyöt

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Kentän väylät ovat varsin kuivat ja kasteluvesi on tiukassa. Kasteluvesi kertyy altaisiin pääasiassa sadevesistä ja vesivarastojen koko on rajallinen. Pitkien hellejaksojen vaikutus näkyy väylillä ja kastelu on pääsääntöisesti keskitetty viheriöihin sekä lyöntipaikkoihin.

Takaysin kasteluvesi otetaan väylän 16 vesiesteestä ja pitkän sadettoman jakson jälkeen vesiesteen vesi on käymässä vähiin. Parhaillaan kentällä toteutetaan vesiputken vetämistä väylän 10 vieressä olevasta pumppaamosta väylän 16 vesiesteeseen, jonka avulla pystymme parantamaan takaysin kastelua. Veden siirtämiseen hyödynnetään olemassa olevia pumppuja ja kastelujärjestelmän ollessa käytössä öisin, on sitä mahdollista hyödyntää päivällä vedensiirtoon.

Vesiputken asentamisen yhteydessä tehdään muutos väylälle 10. Väylän oikeassa reunassa (n. 80m ennen viheriötä) oleva vesieste täytetään ja muutetaan pelattavaksi alueeksi. Muutostyö toteutetaan viikkojen 32-33 aikana ja viimeistely ko. alueelle tehdään myöhemmin.

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!