Kenttä auki - tervetuloa pelaamaan!

Kenttä auki - tervetuloa pelaamaan!

 

Väylän 16 viheriön uudistaminen on kesken, joten kyseinen väylä pelataan alkukauden ajan lyhennettynä talviviheriölle (par4). Kenttä on tasoituskelpoinen. Viheriö tullaan ottamaan käyttöön kesäkuun lopulla. Muut viheriöt normaalisti käytössä. Siirtosääntö on voimassa. Lue lisää TÄÄLTÄ 

>> Green Fee hinnasto vieraspelaajat
>> Green Fee hinnasto jäsenet ja osakkaat

 


Ajanvaraus


Ajanvarausohjeet ja linkit 24/7 nettiajanvaraukseen:

>> OSAKKAAT, JÄSENET ja VUOKRAPELIOIKEUKSIEN HALTIJAT
>> VIERASPELAAJAT

HUOM! Osakkeenomistajat voivat varata aikoja 7 päivää eteenpäin ja muut 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettuna mukaan). Osakkailla voi olla yhtä aikaa voimassa neljä varausta ja muilla kaksi. Peliryhmän maksimitasoitus on 120.

 

Puhelinvaraukset:

Puhelinvaraukset klubin aukioloaikoina puh. (014) 373 2310 
Klubin aukioloajat näet viikko-ohjelmasta


Helpoin ja nopein tapa varata aikoja caddiemasterilta, on ilmoittaa puhelimessa JÄSEN-/ASIAKASNUMERO sekä KOTISEURA.

HUOM! Emme ota varauksia vastaan sähköpostitse.

 


Klubin ja rangen aukioloajat


CADDIEMASTER JA PRO SHOP

p. 014 373 2310

ma-pe 9:00 - 19:30
la-su 8:00 - 19.30 (ja pyhinä)

>> Viikko-ohjelma

 

KLUBIRAVINTOLA

p. 0400 520 971

ma-pe 9:00 - 20:00
la-su 8:00 - 20:00 (ja pyhinä)

>> Lue lisää

BÄGIKAAPPIVARASTO avoinna kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.

RANGEN palloautomaatti käytössä joka päivä klo 08.00 - 20.00

Lyönti matoilta, nurmialueelta lyöminen ehdottomasti kielletty. Mattoja löytyy myös katoksesta. Rangen palloautomaatti toimii poleteilla ja uudelleen ladattavilla rangenapeilla. Poletit ja napit ostettavissa klubilta aukioloaikojen puitteissa. Yhdellä poletilla saat vuokrattua korillisen rangepalloja (n. 36 kpl).

LÄHIPELIALUE suljettu vielä toistaiseksi (klubin edessä oleva harjoitusviheriö käytössä).

 


Uutta kaudella 2016

Muutoksen tuulet puhaltavat monesta suunnasta tulevalla kaudella 2016. Golfin säännöt on päivitetty. Samoin EGA:n tasoitusmääräyksiin on tullut muutoksia. Merkittävimpänä pelaajien kannalta se, että nyt myös tasoitusryhmässä 2 hyväksytään 9 reiän tasoituskierros ja kilpailuiden CBA-arvoväleihin on tehty muutoksia. Muurame Golfin tasoitusmääräykset (ja ohjeet tuloskorttien palauttamiseksi) on näin ollen päivitetty ja suosittelemme että jokainen jäsen tutustuu niihin. 

Muurame Golf Oy:n hallitus teki päätöksen numerotiipaikkoihin siirtymisestä maaliskuun kokouksessaan. Numerotiit korvaavat perinteiset värit. Näin ollen vahvasti sukupuoleen sidotut tiipaikat ovat historiaa ja pelaaja voi harjoitus- tai tasoituskierroksella valita vapaasti itsellensä sopivimman tiipaikan. Rohkeasti miehet pelaamaan kenttää lyhempänä kuin aiemmin, ihan yhtä haastavaa se on silti. Numerotiipaikkoja on jo otettu ja tullaan ottamaan käyttöön yhä useammalla suomalaisella golfkentällä.

Samalla teimme väylille uudet HCP -määritykset. Uudet HCP -luvut on muodostettu kahden edellisen vuoden tasoituskierrosten reikätilastojen perusteella. Tutustu uuteen tuloskorttiin TÄÄLLÄ.

Jäikö jokin asia askarruttamaan?
Lisätietoja saa toimitusjohtaja Hannu Ahvenjärveltä, tj@muuramegolf.fi, 040 548 6262

 


Hulvattoman hauskaa, lämmintä ja erityisen aurinkoista golfkautta kaikille!

 

Lähettänyt

Jaa: