Kenttä suljettu kauden 2017 osalta

Kenttä suljettu kauden 2017 osalta

20171024_111750 (002).png

Ensilumi on saapunut kentälle ja sääennusteetkaan eivät enää lupaa potentiaalisia pelikelejä. Näin ollen kenttää ei tulla enää avaamaan pelikäyttöön tälle kaudelle. Takaysin syystyöt ehdittiin tehdä pois alta viime viikolla, mutta etuysin viheriöiden syväilmastointi on vielä tekemättä. Kunhan keli antaa myöden, tullaan etuysin syystyöt tekemään välittömästi. Lämmin kiitos kaikille kaudesta 2017! Nyt katseet kohti seuraavaa kautta.

Marraskuun alkupuolella tiedotamme mm. tulevasta talviharjoittelukaudesta Hutungissa. Ajankohtaiset asiat, tulevat tapahtumat sekä klubin aukioloajat löydät aina kotisivuiltamme sekä facebookista.

Tällä hetkellä toimisto ja pro shop avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-17. Range avoinna joka päivä klo 10-18 (poletit saatavilla vain klubin aukioloaikoina). Lähipelialue suljettu.

Leppoisaa talvikautta kaikille mahtaville asiakkaillemme!

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Hutungin verkkoremontti valmis!

Vuorot menevät normilukujärjestyksen mukaan. Tervetuloa treenaamaan!

Liity MGS jäseneksi 2018

Hutungin verkkoremontti jatkuu odotettua pidempään!

Range suljettu - talviharjoittelua Hutungissa

Klubi suljettu joulukuun ajan

Loppuvuoden ajan klubi suljettu, olemme paikalla vaihtelevasti. Olethan siis yhteydessä etukäteen, mikäli haluat asioida klubilla.

Jarno Monosen talviharjoittelutiedote

Suomen talvessa on parasta..., tietysti golfin talviharjoittelu ja kesän odotus!

Talviharjoittelu huipputiloissa Hutungissa

Talviharjoittelutila käytössä 25.11.2017–29.4.2018. Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

Pro Shopin JOULUMYYJÄISET 2.12.2017

Tarjoukset voimassa vain lauantaina 2.12.2017 klo 10-15. Arvonta ostoksilla käyneiden kesken. Glögi ja piparitarjoilu. Tervetuloa!

Asmo ja Jarno jatkavat golfopettajina Muuramessa

MGS ry:n Syyskokouksen päätöksiä

Muuramen Golfseura ry:n Syyskokous pidettiin Muurame Golfin klubitalolla keskiviikkona 22.11.2017. Kokouksessa esitettiin katsaus kuluvan vuoden toimintaan ja talouteen sekä hyväksyttiin vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Muurameen rakennetaan golfviheriö kierrätysmullasta - uutta käyttöä valimohiekkajätteelle

Mustankorkea Oy, Valmet Oyj ja Muurame Golf rakentavat yhteistyössä Suomen tiettävästi ensimmäisen golfviheriön, jolla käytetään kokonaan kierrätysaineksista valmistettua multaa. Täyden mittakaavan pilottikokeella selvitetään valimoteollisuuden sivutuotteen hyödyntämistä kenttämullan valmistuksessa.

Klubi suljettu 22.-27.11.2017

TOIMISTO ja PRO SHOP avoinna viikolla 47 ainoastaan MA 20.11. ja TI 21.11. klo 11.00 - 17.00. Loppuviikon klubi on suljettu (Kirsi työreissulla golfseminaarissa).

Titleist joulupallokampanja

Vuoden lopussa vanhenevat liikunta- ja virikesetelit


TULEVAT TAPAHTUMAT