Kiitos pelikaudesta 2020

Kiitos pelikaudesta 2020

Muurame Golfin pelikausi 2020 on saatu päätökseen ja viimeiseksi pelipäiväksi jäi 7.11.2020. Kenttä pidetään suljettuna, vaikka säät hieman lämpenevät hetkeksi. Kentänhoitajat tekevät pakolliset syystyöt ja valmistavat kentän talvea varten.

Pelikausi 2020 oli todella vaiherikas ja erittäin positiivinen koko golfalalle. Poikkeuksetta jokaisella kentällä lähtömäärät ovat kasvaneet ja golfareita on Suomessa ennätysmäärä 148 190 (+6%). Muurame Golfissa lähtöjä kertyi kauden aikana huimat 41 790 (+38%) ja jäsenmäärässä lähennellään jo 1600 jäsenen rajaa (+11%).

Ravintolanpalveluiden osalta toimittiin alkukausi take away-palveluna, alkeiskurssit pidettiin pienemmissä ryhmissä, range toimi alkuun ajanvarauksella, kentällä oli käytössä vain osittainen kalustus ja pelaamisen osalta tarkat rajoitukset/suositukset. Muutenkin hektiseen kevääseen mahtui monta muuttujaa ja tähän kun lisätään kentän vauriot talven jälkeen, niin paljon saatiin yhdessä aikaan pelikauden aikana.

Kiitos kaikille osakkaille, jäsenille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja vieraspelaajille ikimuistoisesta golfkaudesta 2021!

Mukavaa talven odotusta ja pysytään terveinä.

Joonas Nieminen

 

 

Lähettänyt

Jaa: