Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

 

Palvelupäällikkömme Kirsi Helin on irtisanoutunut tehtävästään marraskuun lopussa. Hän lopettaa Muurame Golfin palveluksessa 9.2.2018. Kirsi siirtyy pois Keski-Suomesta uusiin haasteisiin.

Kirsi on hoitanut kolmentoista vuoden ajan Muurame Golf Oy:n ja Muuramen Golfseura ry:n toimiston moninaisia tehtäviä, joita ovat olleet mm. golfyhteisömme tiedottaminen, nettisivujen uudistaminen kahteen kertaan, nettisivujen, some-kanavien ja NexGolf-toiminnanohjausjärjestelmän ylläpitäminen, kymmenien eri tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen, caddiemaster-tehtävät sekä myös golfyhteisön kirjanpidon ja palkanmaksun hoitaminen. Työnkuvaan on kuulunut myös Head caddiemasterina eli caddiemasterien esimiehenä toimiminen. Kirsi on näiden vuosien aikana kehittänyt aktiivisesti palvelukonseptia ja ollut omalta osaltaan luomassa kenttämme kuuluisaa rentoa ja avointa ilmapiiriä.

Muuramen golfyhteisö kiittää Kirsiä hyvin tehdystä työstä ja toivottaa kaikkea hyvää tuleviin työtehtäviin!

Hallitus on jo valinnut uuden henkilön Kirsin tilalle. Tarkempi tieto ilmoitetaan seuraavassa tiedotteessa. Henkilövaihdosten yhteydessä tullaan samalla uudistamaan golfyhteisön toimintatapoja.

Hannu Ahvenjärvi
toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja

 

ps. Järjestämme torstaina 18.1.2018 klo 14-19 klubilla Kirsin läksiäiskahvitilaisuuden. Tulkaahan silloin käymään klubilla, niin pääsette saattamaan Kirsin onnentoivotuksin uusien haasteiden pariin.


Lue Kirsin kirjoittama kiitosteksti KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 

 

Lähettänyt

Jaa: