Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

 

Palvelupäällikkömme Kirsi Helin on irtisanoutunut tehtävästään marraskuun lopussa. Hän lopettaa Muurame Golfin palveluksessa 9.2.2018. Kirsi siirtyy pois Keski-Suomesta uusiin haasteisiin.

Kirsi on hoitanut kolmentoista vuoden ajan Muurame Golf Oy:n ja Muuramen Golfseura ry:n toimiston moninaisia tehtäviä, joita ovat olleet mm. golfyhteisömme tiedottaminen, nettisivujen uudistaminen kahteen kertaan, nettisivujen, some-kanavien ja NexGolf-toiminnanohjausjärjestelmän ylläpitäminen, kymmenien eri tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen, caddiemaster-tehtävät sekä myös golfyhteisön kirjanpidon ja palkanmaksun hoitaminen. Työnkuvaan on kuulunut myös Head caddiemasterina eli caddiemasterien esimiehenä toimiminen. Kirsi on näiden vuosien aikana kehittänyt aktiivisesti palvelukonseptia ja ollut omalta osaltaan luomassa kenttämme kuuluisaa rentoa ja avointa ilmapiiriä.

Muuramen golfyhteisö kiittää Kirsiä hyvin tehdystä työstä ja toivottaa kaikkea hyvää tuleviin työtehtäviin!

Hallitus on jo valinnut uuden henkilön Kirsin tilalle. Tarkempi tieto ilmoitetaan seuraavassa tiedotteessa. Henkilövaihdosten yhteydessä tullaan samalla uudistamaan golfyhteisön toimintatapoja.

Hannu Ahvenjärvi
toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja

 

ps. Järjestämme torstaina 18.1.2018 klo 14-19 klubilla Kirsin läksiäiskahvitilaisuuden. Tulkaahan silloin käymään klubilla, niin pääsette saattamaan Kirsin onnentoivotuksin uusien haasteiden pariin.


Lue Kirsin kirjoittama kiitosteksti KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Aika kiittää

On tullut aika haikeiden kiitosten. Olen sulkemassa Muurame Golfin klubin oven takanani työntekijän roolissa lähes 14 vuoden jälkeen. Klikkaa ja lue lisää... -Kirsi

Kirsi Helin siirtyy uusiin haasteisiin

Palvelupäällikkömme Kirsi Helin on irtisanoutunut tehtävästään marraskuun lopussa. Hän lopettaa Muurame Golfin palveluksessa 9.2.2018. Kirsi siirtyy pois Keski-Suomesta uusiin haasteisiin.

Junnujen talviharjoitukset

Tasoitusten vuositarkastus tehty jäsenille 3.1.2018

Yleensä HR ei puutu pelaajan tasoitukseen, mutta tarvittaessa tasoitusta tarkistetaan jompaan kumpaan suuntaan.

Jäsenmaksut laskutetaan tammikuun alussa - tarkistathan yhteystietosi

Tulemme laskuttamaan vuoden 2018 jäsenmaksut 9.1.2018. Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana, tarkistathan että ne ovat oikein.

Klubin aukioloajat talvikaudella

Toimitusjohtajan yhteenveto kaudesta 2017

Mennyt vuosi tullaan muistamaan erittäin huonoista ja haastavista sääolosuhteista, jotka valitettavasti näkyivät myös kentän viheriöiden kunnossa heinäkuun loppupuolelle saakka.

Ihanaa Joulunaikaa!

Muurame Golfin tonttujoukko toivottaa kaikille asiakkaillemme Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

MGS senioreiden kesän 2018 golfmatka

Senioreiden perinteinen kesän pelimatka suuntautuu Viron Pärnuun 21 – 24.5.2018

Liity MGS jäseneksi 2018

Range suljettu - talviharjoittelua Hutungissa

Jarno Monosen talviharjoittelutiedote

Suomen talvessa on parasta..., tietysti golfin talviharjoittelu ja kesän odotus!

Talviharjoittelu huipputiloissa Hutungissa

Talviharjoittelutila käytössä 25.11.2017–29.4.2018. Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golffareille. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

Pro Shopin JOULUMYYJÄISET 2.12.2017

Tarjoukset voimassa vain lauantaina 2.12.2017 klo 10-15. Arvonta ostoksilla käyneiden kesken. Glögi ja piparitarjoilu. Tervetuloa!