Muurame Golf Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Muurame Golf Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Vuodesta 2002 alkaen Muurame Golf Oy:n ensimmäisenä toimitusjohtajana toiminut Hannu Ahvenjärvi jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävät sekä myös Muuramen Golfseura ry:n toiminnanjohtajan tehtävät golfkauden 2018 jälkeen. Uuden toimitus- ja toiminnanjohtajan hakuprosessi on jo käynnistetty.

Hannu Ahvenjärvi toteaa, "On ollut äärimmäisen hienoa ja etuoikeutettua olla mukana johtamassa synnyinpaikkani Muuramen golfkentän alkutaivalta. Pitkä matka tässä onkin jo kuljettu. Yhtiö ja golfseura voivat taloudellisesti hyvin. 18-reikäinen kenttä on hienossa kunnossa ja sillä pelataan eniten kierroksia Keski-Suomessa. Golf- ja työyhteisö ovat todella mukavat ja täynnä upeita ihmisiä. Kaikesta huolimatta tällä hetkellä tuntuu itsestä siltä, että nyt on annettu se mitä annettavissa on. Olen pyrkinyt hoitamaan tehtävääni tunnollisesti työtunteja laskematta ja siihen ovat niin perhe kuin ystävätkin joutuneet sopeutumaan näiden vuosien ajan. Tarvitaan myös uusia ideoita ja uutta virtaa aikuisikään ehtineen golfkentän toiminnan kehittämiseen, joten on aika siirtää kapula seuraavalle. Olen ilmoittanut olevani golfyhteisön käytettävissä siihen asti, kunnes uusi toimitusjohtaja/toiminnanjohtaja on saanut riittävästi aikaa tutustua hienoon golfyhteisöömme ja tarvittavat tiedot on saatu hänelle siirrettyä. Mitä itse teen sen jälkeen, niin sitä en vielä tiedä. Mutta sen ainakin tiedän, että perheelle ja läheisilleni aion nyt varata aikaani enemmän."

Muuramen golfyhteisön puolesta asiaa kommentoi Muurame Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esko Helin, "Muuramen golfyhteisö kiittää Hannua todella hyvästä työstä. Hannu on omalla isolla panoksellaan ollut luomassa menestyvää golfyhteisöä ja kenttää. Toivotamme Hannulle kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
Golfyhtiön ja seuran asiat ovat hyvässä kunnossa ja kenttämme kiinnostaa pelaajia. Uskomme, että saamme paljon hakijoita ja löydämme Hannun työlle hyvän jatkajan."

 

Muurame Golf Oy ja Muuramen Golfseura ry

 

 

Lähettänyt

Jaa: