Osakkeiden haltijoiden pelioikeusilmoitukset 2020

Osakkeiden haltijoiden pelioikeusilmoitukset 2020

B- ja C-osakkeiden haltijat (ei yritykset) voivat tehdä pelioikeusilmoituksen kätevimmin kirjautumalla omilla tunnuksillaan NexGolf-järjestelmään. Osakas voi nimetä järjestelmän kautta joko itsensä tai jonkun muun MGS:n jäsenen pelioikeutensa käyttäjäksi.

Pelioikeus tulee tällöin välittömästi käyttöön ja muita toimenpiteitä ei tarvita.


 
Jos haluat vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Muuramen Golfseuran jäsenelle, omistat D-sarjan osakkeen tai haluat pelioikeutesi pelilippuina tulee pelioikeusilmoitus tehdä oheisella lomakkeella  >> PELIOIKEUSILMOITUSLOMAKE

 

Osakkeenomistajille tarjotaan myös mahdollisuutta myydä osakkeen pelioikeus 2020 Muurame Golfin käyttöön hintaan 525€ (alv0%).

Hinta perustuu siihen, että Muurame Golf Oy:n maksettavaksi tulee verkkokaupan, liikuntasetelien käsittelykulujen ja provisioiden lisäksi vuokrahinnan sisältämä alv 10 %. HUOM! Mikäli pelioikeuden myyjätaho on arvonlisäverovelvollinen, niin hinta on 580 euroa (sis. alv 10 %).

Muurame Golf vuokraa lunastamansa pelioikeudet eteenpäin pelaajille, jotka haluavat käyttää pelioikeuden maksuun liikuntarahaa ja muita maksutapoja joita yksityishenkilöt eivät voi vastaanottaa. Pelioikeuden vuokrasumma on pelioikeuden vuokraajalle 640€. (Hinta vahvistetaan yhtiökokouksessa 12.3.2020). 

Muurame Golf Oy:n puolesta pelioikeuden lunastusmahdollisuus on tasapuolisesti kaikilla osakkeen omistajille seuraavin ehdoin:

Muurame Golf lunastaa osakkeenomistajilta ensimmäisessä vaiheessa pelioikeuksia 80 kpl.
Mikäli osakas haluaa myydä pelioikeuden, tulee myynti-ilmoitus tehdä
>> PELIOIKEUDEN MYYNTI-ILMOITUS LOMAKKEELLA ti 31.3.2020 mennessä. 
 

Lähettänyt

Jaa: