PGA golfopettaja Jarno Monosen kesätreeniryhmät 2019

PGA golfopettaja Jarno Monosen kesätreeniryhmät 2019

Hei Muurame Golfin jäsenet!

Lumet sulavat jo sitä tahtia, että nyt on korkea aika kääriä hihat ja laittaa golfsvingi kuosiin tulevaa pelikesää varten. Hutunki tarjoaa siihen oivalliset puitteet, puhumattakaan kesäisistä harjoitusolosuhteistamme Muuramessa.

KESÄTREENIRYHMÄT MAANANTAISIN

Kauden 2019 kesätreeniryhmiin ilmoittautuminen alkaa nyt! Tule mukaan kehittämään pelitaitojasi mukavassa porukassa ja rennossa ilmapiirissä. Pääpaino on monipuolisessa svingi- ja lähipelitaitojen harjoittelussa range- ja lähipelialueilla. Treeniohjelmassa on mm. svingin videointia ja tarkastelua, chippien, pitchien ja puttien harjoittelua, draivien ja puumailalyöntien treenaamista sekä kentällä pelitaktiikan hiomista. Pienryhmässä opetus pysyy sopivan yksilöllisenä, ja samalla jokaisella on omaa tilaa harjoitella. Suosittelen vilpittömästi!

Tule mukaan treenaamaan itsestäsi entistäkin parempi golffari! Harjoitusryhmät kokoontuvat maanantaisin (RYHMÄ 1) klo 17.00 - 18.30 ja (RYHMÄ 2) klo 18.30 - 20.00 toukokuun alusta elokuun puoliväliin. Treeniryhmä maksaa vain 295 euroa osallistujalta, joten varmista oma paikkasi heti. Treeniryhmät perustetaan, kun osallistujia on ilmoittautunut riittävä määrä (6 - 8 osallistujaa per ryhmä).

Kun ilmoittaudut mukaan kesätreeneihin nyt, saat osallistua veloituksetta ohjattuihin talviharjoituksiin Hutungissa maalis-huhtikuun ajan tiistaisin klo 17.00 – 18.00 tai 19.00 – 20.00 (salikortti ei sisälly hintaan). Ole nopea ja hyödynnä tämä huikea etu!

Lisätietoja näistä treeniryhmistä ja kaikista muista opetuspalveluista saat joko soittamalla p. 041 541 3595 tai sähköpostitse pro.jarno@muuramegolf.fi.

Mukavaa alkavaa pelikautta!

Golfintäyteisin terveisin,

Jarno Mononen
PGA golfopettaja
pro.jarno@muuramegolf.fi
p. 041 541 3595

Lähettänyt

Jaa: