PGA golfopettaja Jarnon vinkit pukinkonttiin ja omaan talviharjoitteluun

PGA golfopettaja Jarnon vinkit pukinkonttiin ja omaan talviharjoitteluun

PGA golfopettaja Jarno Monosen jouluterveiset 19.12.2018

 

Hei Muuramen Golfseuran jäsenet!


Hutungissa Vaajakoskella on oivalliset puitteet golfharjoitteluun talvikaudella. Järjestän kaikille halukkaille Hutungissa golfopetusta talvikaudella. Tässäpä näin joulun kynnyksellä muutamia ideoita pukinkonttiin lahjaksi tai omaan harjoitteluun:

Nro 1 Täyden kympin setti

Tiistaisin järjestän pienryhmäopetusta Muuramen Golfseuran jäsenille klo 17 alkaen (klo 17 – 18, 18 – 19 ja tarvittaessa klo 19 – 20). Pienryhmäopetusta järjestetään tammi-huhtikuun ajan ja opetuspaketti sisältää kymmenen osallistumiskertaa. Opetus tapahtuu laadukkaasti pienryhmissä, joten jokainen harjoituksiin osallistuva saa myös henkilökohtaista ohjausta, mutta samalla sopivassa määrin tilaa ja rauhaa omalle harjoittelulle. Kymmenen harjoittelukerran setti maksaa 170 euroa. Tervetuloa mukaan hiomaan svingi HIO-kuntoon!

Nro 2 Kolmen kerran satsi

Osta kolmen kerran opetussetti (3 x 45 min.) joko itselle tai lahjaksi hintaan 99 euroa. Opetustunnit käytettävissä milloin tahansa ensi vuoden aikana joko talvikaudella Hutungissa tai kesällä Muurame Golfissa. Kolmen opetustunnin setti on takuulla parempi kuin käynti yksittäisellä protunnilla silloin tällöin! Talvikaudella tunnit pidettävissä yleisövuorojen aikaan (eli ei ti-, ke- tai to-iltaisin).

Nro 3 Golfiin tutustumistunti

Haluatko esitellä lajia jollekin ystävällesi tai tuttavallesi, kenties tulevalle golffarille? Mikäpä olisi parempi tapa tutustua uuteen lajiin kuin golfopettajan ohjauksessa? Anna lahjaksi tutustuminen lajiin golfopettajan ohjauksessa. Tunnin setin hinta on 50 euroa (kertamaksu Hutungin golfharjoitustilaan maksettava erikseen). Tunnit pidettävissä yleisövuorojen aikaan eli maanataisin, perjantaisin tai viikonloppuisin. Toki olet itsekin tervetullut mukaan kaveria tsemppaamaan ja saamaan pari vinkkiä itsellesikin siinä sivussa!

Nämä kaikki paketit ostettavissa lahjakorttina pukinkonttiin! Älä emmi vaan toimi heti, ja jos jokin askarruttaa, niin kysy toki!



Lämpimin talviterveisin ja hyvää joulua toivottaen!

PGA golfopettajasi
Jarno Mononen
p. 041 541 3595
pro.jarno@muuramegolf.fi

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Herrasmiesgolffari 2017

Naistoimikunta järjestää aina syksyisin äänestyksen MGS:n naisjäsenten kesken vuoden herrasmiesgolfarista.

Kauden kymmenes hole-in-one!

Muurame Golfin kauden kymmennen holarin taikoi tänään Aino Hurmerinta!

SyysScramble SU 15.10.2017

Yleisön pyynnöstä järjestämme vielä yhden joukkuekisan tälle syksylle, säävarauksella. Yhteislähtö klo 10.00.

Vuoden 2017 NAISPELAAJA -palkinto

Vuonna 2017 on vietetty kansallista golfteemaa Naiset ensin. Tästä johtuen myös Muuramen Golfseura r.y. päätti valita Muuramegolfin vuoden 2017 naispelaajan.

Sikamaisen Hauskat Heebot 2017 -erikoispalkinto

Klubihenki -valintaa mietittäessä tämä TupuHupuLupu -ketju on ollut monena vuonna mielessä. Tänä vuonna halusimmekin palkita heidät erikoiskunniamaininnalla ”SIKAMAISEN HAUSKAT HEEBOT”.

Klubihenki 2017 palkinto

Muurame Golfin klubihenkilökunta (caddiemasterit ja kahvilatyöntekijät) valitsevat vuosittain asiakkaiden joukosta perinteisen Klubihengen.

Väylän 16. viheriön pintaremontti ja syksyn green fee tarjoukset

Väylän 16 viheriö otetaan pois käytöstä maanantaina 2.10.2017 ja pelataan loppukauden ajan talviviheriölle. Alennetut syyshinnat astuvat samalla voimaan.

Syksyn Pro Shop -tarjoukset

Rangen ja lähipelialueen käyttö syyskaudella

Nurmelta lyöminen kielletty rangella ma 2.10.2017 alkaen

Lauantaina 23.9. klo 15:40-17:00 mahdollisuus pelata 9 reikää (takaysi)

9 reiän kierrokset syksyllä

Muistathan ilmoittaa, mikäli pelaat vain 9 reikää

Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

Haluaisitko sisällyttää golfpäiväänne tulospalvelun, rangen tai tarjoiluita? Tutustu edullisiin paketteihimme Albatrossi, Eagle ja Birdie. Voit myös räätälöidä haluamasi paketin valitsemalla Par –paketin green feet ja kokoamalla tarjoilut erillisestä ryhmämenusta.

Teatteri-ilta naisgolfareillemme 10.11.2017

TÄTI JA MINÄ perjantaina 10.11.2017 KLO 19.00 JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERIn pienellä näyttämöllä. Näytökseen on varattu 30 lippua ensisijaisesti MGS:n naisille.

Naisten kauden päätöstilaisuuden ja viimeisen Naisten illan satoa