PGA golfopettaja Jarnon vinkit pukinkonttiin ja omaan talviharjoitteluun

PGA golfopettaja Jarnon vinkit pukinkonttiin ja omaan talviharjoitteluun

PGA golfopettaja Jarno Monosen jouluterveiset 19.12.2018

 

Hei Muuramen Golfseuran jäsenet!


Hutungissa Vaajakoskella on oivalliset puitteet golfharjoitteluun talvikaudella. Järjestän kaikille halukkaille Hutungissa golfopetusta talvikaudella. Tässäpä näin joulun kynnyksellä muutamia ideoita pukinkonttiin lahjaksi tai omaan harjoitteluun:

Nro 1 Täyden kympin setti

Tiistaisin järjestän pienryhmäopetusta Muuramen Golfseuran jäsenille klo 17 alkaen (klo 17 – 18, 18 – 19 ja tarvittaessa klo 19 – 20). Pienryhmäopetusta järjestetään tammi-huhtikuun ajan ja opetuspaketti sisältää kymmenen osallistumiskertaa. Opetus tapahtuu laadukkaasti pienryhmissä, joten jokainen harjoituksiin osallistuva saa myös henkilökohtaista ohjausta, mutta samalla sopivassa määrin tilaa ja rauhaa omalle harjoittelulle. Kymmenen harjoittelukerran setti maksaa 170 euroa. Tervetuloa mukaan hiomaan svingi HIO-kuntoon!

Nro 2 Kolmen kerran satsi

Osta kolmen kerran opetussetti (3 x 45 min.) joko itselle tai lahjaksi hintaan 99 euroa. Opetustunnit käytettävissä milloin tahansa ensi vuoden aikana joko talvikaudella Hutungissa tai kesällä Muurame Golfissa. Kolmen opetustunnin setti on takuulla parempi kuin käynti yksittäisellä protunnilla silloin tällöin! Talvikaudella tunnit pidettävissä yleisövuorojen aikaan (eli ei ti-, ke- tai to-iltaisin).

Nro 3 Golfiin tutustumistunti

Haluatko esitellä lajia jollekin ystävällesi tai tuttavallesi, kenties tulevalle golffarille? Mikäpä olisi parempi tapa tutustua uuteen lajiin kuin golfopettajan ohjauksessa? Anna lahjaksi tutustuminen lajiin golfopettajan ohjauksessa. Tunnin setin hinta on 50 euroa (kertamaksu Hutungin golfharjoitustilaan maksettava erikseen). Tunnit pidettävissä yleisövuorojen aikaan eli maanataisin, perjantaisin tai viikonloppuisin. Toki olet itsekin tervetullut mukaan kaveria tsemppaamaan ja saamaan pari vinkkiä itsellesikin siinä sivussa!

Nämä kaikki paketit ostettavissa lahjakorttina pukinkonttiin! Älä emmi vaan toimi heti, ja jos jokin askarruttaa, niin kysy toki!Lämpimin talviterveisin ja hyvää joulua toivottaen!

PGA golfopettajasi
Jarno Mononen
p. 041 541 3595
pro.jarno@muuramegolf.fi

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

OSAKAS, olethan muistanut tehdä pelioikeusilmoituksen?

Osakkeenomistajan tulee joka kevät ilmoittaa pelioikeuden käyttö tai tilata erikseen peliliput / sarjakortti nettilomakkeella.

RANGE AUKI!

Range avoinna joka päivä klo 10-20. Palloautomaatti toimii ainoastaan klubilta ostettavilla poleteilla ja ladattavilla napeilla. Huomioithan siis klubin aukioloajat!

eBirdie-sovellus

Golfliitto on luopunut perinteisistä jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia. Kortin korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.

Tiedote jäsenille: MGS Lyöntipelimestaruuskilpailut 2017

Muutos kilpailukalenteriin. Kilpailutoimikunta päätti tänään kokouksessaan, että kaikki sarjat pelaavat samana viikonloppuna Seuran Lyöntipelimestaruuskilpailut. Kyseinen viikonloppu on Golfliiton suositusviikonloppu eli 18.-20.8.2017. Miesten yleinen sarja pelaa 54 reikää pe-su ja muut sarjat 36 reikää la-su.

Naisten tapahtumat 2017

Lämpimästi tervetuloa naistoimikunnan järjestämiin leppoisiin naisten tapahtumiin! Tänä vuonna jokaiseen naisten iltaan ja pelipäivään voit osallistua ilman kilpailupakkoa. Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan uusiin pelaajiin ja pitämään hauskaa!

Naisten kevätretki Hämeenlinnaan 20.-21.5.2017

Tervetuloa mukaan leppoisalle matkalle! Mukaan mahtuu 32 naista. Sitova ilmoittautuminen 28.4.2017 mennessä.

MGS:n senioreiden kesän 2017 golfmatka

Senioreiden perinteinen kesän pelimatka suuntautuu Nurmijärvelle ja Tammisaareen 1.-2.6.2017. Ilmoittautuminen päättyy 15.4.2017

Oksien keräystalkoot KE 19.4.2017

MGS Jäsentiedote 2/2017

Osakastiedote 22.2.2017

Vastikelaskutus /// Tiedote yhtiökokouksen päätöksistä /// Pelioikeuksien ilmoittaminen ja juniori-/opiskelijapelioikeudet /// Pelilippujen muuttaminen sarjakortiksi /// Pelioikeuden vuokraaminen Muurame Golfin toimiston kautta

Yhteenvetoa kaudesta 2016

Toimitusjohtaja Hannu Ahvenjärven kooste kaudesta 2016

PGA pro Jarno Monosen opetustiedote

SUMMER TRAINEE -KESÄTREENIRYHMÄT TIISTAISIN

Tilinumero postitse lähetetyissä jäsenlaskuissa

Pelaaja Ensin 2016 - yhteenvetoa kyselystä

Lämmin kiitos kaikille jäsenille osallistumisestanne kyselyyn! Kysely auttaa sekä seuran että yhtiön hallituksia tekemään päätöksiä tulevien satsausten suhteen.