PGA pro Jarno Monosen kesäinfo

PGA pro Jarno Monosen kesäinfo

 

Nyt on oikea hetki laittaa svingit ojennukseen ja peli kuosiin. Monesti pienillä oivalluksilla ja muutoksilla voi saada pelin paljon helpommaksi ja svingit suoristumaan. 

 

TIISTAIN KESÄTREENIRYHMÄ TI 3.7. ALKAEN

Tule mukaan heinä-elokuussa hiomaan golftaitojasi PGA pro Jarno Monosen ohjauksessa. Harjoitellaan monipuolisesti pienryhmässä (4 – 6 hlöä) erilaisia golftaitoja avauslyönnistä puttiin. Treenien pääaihealueita ovat svingi rautamailoilla, svingi eri puumailoilla ja hybrideillä, linjaus ja tähtääminen, oman svingin analysointi videolta sekä luonnollisesti lähipelitekniikoista erityisesti pitchi, chippi ja putti. Harjoituspallot sisältyvät opetuspaketin hintaan.

Treenit alkavat 3.7. ja päättyvät 21.8. Treenikertoja on yhteensä kahdeksan. Treeniryhmä 1 kokoontuu tiistaisin klo 17.00 – 18.30 ja treeniryhmä 2 klo 18.30 – 20.00. Ryhmä toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä.

Lisäetuna kun varaat treenipakettisi 28.6. mennessä, saat kaksi 30 minuutin yksityistuntia golfopettajan kanssa mukaan tähän opetussettiin. Opetussetin hinta on 149 euroa.

Varaa oma paikkasi tiistain pienryhmätreeneissä saman tien p. 041 541 3595 tai pro.jarno@muuramegolf.fi

 

PERHEGOLFIA AAMUPÄIVISIN

Ovatko pelitaidot ruosteessa tai kaipaatteko kenties koko perheelle golftaitojen herättelyä ja aktivointia? Tervetuloa koko perheen voimin treenaamaan PGA golfopettaja Jarno Monosen ohjauksessa Muurame Golfin rangella ja lähipeliharjoitusalueella sekä kentän varaustilanteen salliessa myös aidolla pelikentällä!

Mikäli kaikilla perheenjäsenillä ei ole vielä golftaitojen ajokorttia eli Green Cardia suoritettuna, hoidetaan se samalla kuntoon aamutreenien lomassa! Kahden aamupäivän mittainen treenisetti perheille vain 280 euroa, johon sisältyy kuusi tuntia opetusta/ohjausta. Treenit klo 8.00 – 11.00 tai klo 8.30 – 11.30 tai sopimuksen mukaan. Kysy lisää ja tiedustele mahdollisia treenipäiviä p. 041 541 3595 tai pro.jarno@muuramegolf.fi. Tervetuloa nauttimaan golfista yhdessä!

 

ALKEISKURSSI 14. – 15.7.

Heinäkuun puolivälin LA – SU 14. – 15.7. (klo 9 – 13) golfin alkeiskurssillani on vielä tilaa, joten nyt nopeasti ilmoittautumaan golfin alkeiskurssille, mikäli joku vielä löytyy lähipiiristä, joka ei ole vielä golfia aloittanut.

Tänä kesänä kenttä on huippukunnossa ja edut uusille pelaajille ovat todella tuntuvia, kysy lisää aloittelijan edullisista paketeista!

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut suoraan pro.jarno@muuramegolf.fi tai p. 041 541 3595

 

 

Lähettänyt

Jaa: