Tule PGA pron oppitunnille virittämään lomasvingi huippukuntoon!

Tule PGA pron oppitunnille virittämään lomasvingi huippukuntoon!

LOMA=GOLF. Ota kaikki irti lomagolfista ja tule PGA pron oppitunnille virittämään lomasvingi huippukuntoon!

Tässä olisi muutamia erinomaisia vaihtoehtoja, mistä valita:

LOMAKAUDEN AAMUVIRKUN FREE PASS
Tule arkiaamupäivisin maantaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin klo 9 – 10.30 PGA pron oppiin treenaamaan svingi kuntoon yhdessä. Passi on voimassa 7.8. asti. Opetuspaketin hinta on vain 150 euroa, ja se sisältää opetuksen lisäksi kaikki harjoituspallot. Opissa voi käydä niin usein kuin sopivalta tuntuu. Tämän ryhmän toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu heti, niin saadaan ryhmä kasaan pikimmiten! Opetuspäiviä ovat ma, ke ja pe klo 9 – 10.30.

LOMASVINGIT KUOSIIN
Varaa itsellesi tai yhdessä ystäväsi tai kumppanisi kanssa yksityistunti pron kanssa. Katsotaan svingin perusasiat kuntoon ja korjataan mahdolliset svingiongelmat. Takaan, että pelisi paranee! Yksityistunnit 50 euroa yhdelle oppilaalle plus 10 euroa per lisähenkilö.
KOKO PERHE GOLFFAA
Onko perheessäsi vielä golfin ajokorttia eli Green Cardia vailla olevia pelaajia? Pitäisikö kenties omaakin svingiäsi hieman hioa tai ainakin pikaisesti vilkaista? Kysy edullisia perhepaketteja, hoidetaan kerralla koko perheen golfasiat kuntoon!
Siinäpä olisi muutama hyvä opetuspakettivinkki, tervetuloa tunneilleni!

KOTIJOUKKUE OPEN LA 6.7.
Vielä ehdit ilmoittautua mukaan isännöimääni Kotijoukkue Openiin lauantaina 6.7. Kilpailu pelataan yhteislähtönä klo 9. Sääennustekin näyttää lauantaille jo huomattavasti paremmalta, joten kannattaa ehdottomasti tulla mukaan kesän rennoimpaan kisaan. Luvassa letkeää kisafiilistä ja upeat palkinnot päivän onnistujille! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu perjantaihin 5.7. klo 12:00 asti, joten vielä ehdit ilmoittautua 
NexGolfin kautta tai caddiemaster p. 0405486262.
 
Ystävällisin terveisin,
Jarno Mononen
PGA golfopettaja

pro.jarno@muuramegolf.fi
p. 041 541 3595

Lähettänyt

Jaa: