Vuoden lopussa vanhenevat liikunta- ja virikesetelit

Vuoden lopussa vanhenevat liikunta- ja virikesetelit

Hyödynnä vanheneva liikuntaetu maksukortilta, kännykästä ja setelinä 

Jos vuoden vaihteessa vanhentuvia liikuntaseteleitä löytyy vielä taskusta tai vanhenevaa liikuntaetua maksukortilta ja kännykästä, kannattaa hyödyntää ne nyt! 

Voit ostaa niillä esimerkiksi sarjakortin Hutungin talviharjoittelutilaan, ensi kauden green fee lahjakortin sekä rangepoletteja ja rangenappilatauksia, jotka käyvät ensi vuonna palloautomaattiimme.

Klubilla asiointi on helppoa. Toimiston ja klubin aukioloajat löydät etusivulta ja erikseen sopien saavumme paikalle muunakin aikana.

Klubin aukioloaikojen ulkopuolella voit postittaa liikuntasetelit klubille tai jättää viestisi kera ne lukolliseen postilaatikkoomme.

Meillä voit maksaa:

Smartumin sähköisenä saldona, korttimaksulla, kännykkämaksulla ja perinteisenä setelinivaskana.

Edenred-kortilla (aiemmin Ticket Duo®) ja liikunta- ja kulttuurisetelillä eli Virikesetelillä ja mobiilimaksulla.

Tyky kuntoseteleillä ja Tyky Online- palvelulla, ePassilla sekä Eazybreak mobiililiikuntasetelillä 

 

Kuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteli

Kuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteliKuvahaun tulos haulle Korttimaksu Kännykkämaksu Verkkomaksu Liikunta- ja kulttuuriseteli

Lähettänyt

Jaa: