Vuokrapelioikeudet kaudelle 2021 ovat nyt myynnissä!

Vuokrapelioikeudet kaudelle 2021 ovat nyt myynnissä!

 

Kysytyt Muurame Golfin pelioikeudet ovat nyt myynnissä!

Vuokrapelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden kaudeksi 2021. (Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta).

Pelioikeuden haltijalla lisäetuina mm. SGK etukortti -mahdollisuus sekä edulliset 20€ vaihtopäivät Jyväs-Golfissa ja Himos-Golfissa. 


(Hinnat sis. alv 10%) Hintamuutos voi olla mahdollinen koskien 11.3.2021 jälkeen tehtäviä tilauksia.


  • Etkö ole vielä MGS:n jäsen, mutta haluaisit jäseneksi ja edullisemman pelioikeusmaksun? Täytä ja lähetä netin kautta Muuramen Golfseura ry:n JÄSENHAKEMUSLOMAKE. Käsittelemme jäsenhakemuksesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Vahvistamme jäsenyytesi sähköpostitse jäsenlaskun kera ja maksettuasi jäsenlaskun olet oikeutettu tilaamaan jäsenhintaisen pelioikeuden.
  • Muuramen Golfseura ry:n jäsen, huolehdithan että kauden 2021 jäsenmaksusi on kunnossa käyttäessäsi jäsenhintaa.
  • Mikäli valitsit opiskelipelioikeuden, tulee sinun olla päätoiminen opiskelija. Toimita todistus päätoimisesta opiskelustasi heti lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Opiskelijoiden pelioikeuksista on poistettu ikärajoitus. Edellytys opiskelijapelioikeudelle on päätoiminen opiskelijastatus ja voimassa oleva sekä maksettu MGS:n jäsenyys.  
  • Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.  alle 18 vuotiaalle MGS:n jäsenelle junioripelioikeus maksaa kaudelle 2021 vain 50€!  

Osta pelioikeus vaivattomasti verkkokaupastamme kun maksat vuokrapelioikeuden heti omassa verkkopankissa, luottokortilla tai haluat laskun / osamaksun*

*Collector laskulla saat verkkokauppaostoksellesi halutessasi korotonta maksuaikaa ostopäivää seuraavan kalenterikuukauden viimeiseen päivään asti. Voi valita myös osamaksun haluamaksesi ajaksi, jopa 36 kuukaudeksi. 

Verkkokaupan kautta tehdyn ja maksetun tilauksen voimme kirjata käyttäjälleen heti eikä muita toimenpiteitä tarvita. 

>> VERKKOKAUPPA / PELIOIKEUDETJos haluat maksaa 
pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan liikuntarahalla, lahjakortilla tai edellisten yhdistelmällä, tee pelioikeustilaus nettilomakkeella. Mahdollisen loppuerotuksen laskutamme NexGolfiisi.

>> PELIOIKEUSTILAUS LIIKUNTARAHAMAKSULLA / TILAUSLOMAKE 


Pelioikeuksia on tilattavissa sama määrä tilauslomakkeen kuin verkkokaupankin kautta ja pelioikeudet kirjataan tilaajille tilausjärjestyksessä. Tilattavien pelioikeuksien määrää päivitetään osakkailta välitykseemme saamien pelioikeuksien mukaan. Käsittelemme verkkokaupan ja nettilomakkeen tilaukset (kaikkiaan n. 250 tilausta) ja maksutapahtumat yksitellen ja tilauksien käsittely vie aikaa. Ajoissa (helmi-maaliskuu) tehtyjen tilauksien ja maksujen osalta pelioikeuden siirrot kirjataan hyvissä ajoin ennen kauden alkua NexGolfiin kuntoon. Lähempänä kentän avausajankohtaa tehdyn tilauksen osalta tulee varautua ruuhkaan ja viiveeseen pelioikeuden kirjauksen osalta

Muurame Golfin toimisto ja klubi on suljettu alkukevään ajan remontin vuoksi. Klubilla asioimisen sijaan tullaan asiointi hoitamaan etänä.

 

INFO TILAUSLOMAKKEEN TÄYTTÄJÄLLE (pelioikeustilaukset joiden maksutapana on liikuntarahamaksu)

Emme voi taata, että pelioikeuksia riittää tilauslomakkeen kautta kaikille. Pelioikeuksia saamme välitykseemme osakkailta rajallisen määrän ja osakkailla on myös oikeus vetää välitykseen ilmoittamansa pelioikeus pois myynnistämme, ennen kuin olemme kirjanneet sen uudelle käyttäjälle. Pelioikeudet saattavat loppua täten kesken. Mikäli emme voi toimittaa tilauslomakkeella tilaamaasi pelioikeutta saatavuusongelman vuoksi, jää tilauksesi odottamaan mahdollisesti myöhemmin vapautuvaa pelioikeutta. 

Tilausruuhkan välttämiseksi ja asioinnin nopeuttamiseksi, tarkista ennen tilauslomakkeen täyttöä käytössäsi olevan liikuntaedun laatu ja määrä. Etänä tehtävien mobiili- ja sovellusmaksujen osalta tarkista käytössä oleva saldosi kirjautumalla liikuntaetusi tarjoajan sähköiseen palveluun. Mikäli et ole käyttänyt aiemmin liikuntaetusi tarjoajan sovellusta tai internet sivustoa, tee tarvittavat toimenpiteen palvelun sujuvan käytön mahdollistamiseksi ja ole tarvittaessa yhteydessä työnantajaasi saadaksesi tarvitsemasi kirjautumistiedot sähköiseen palveluun. Huom! Työnanatajan myöntämä liikuntaetu on henkilökohtainen eli voit liikuntaetua voi käyttää vain oman pelioikeuden maksuun.

Tilauslomakkeita, joista puuttuu oleellisia tietoja emme voi käsitellä, täytäthän lomakkeen huolellisesti ja yksityiskohtaisesti. Teemme veloitukset antamiesi maksutietojen perusteella ja vastaat tilaajana itse lomakkeella syöttämiesi maksutietojesi oikeellisuudesta. Etäveloituksen ajankohdasta ja tavasta sovitaan aina tilaajan kanssa henkilökohtaisesti erikseen. Olemme puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä, kun tilauksesi on vuorollaan käsittelyssä ja liikuntarahamaksusi on ajankohtainen. Pyrimme tekemään veloitukset/hoitamaan maksut kuntoon mahdollisimman nopeasti mutta vähintään kuukauden sisällä tilauksestasi, joten odotathan kaikessa rauhassa yhteydenottoamme ja tilauksesi käsittelyvuoroa. Pelioikeus voidaan siirtää tilaajalle vasta kun liikuntarahamaksut hoidettu, joten teethän tilauksesi ajoissa ennen ensimmäistä peliaikaa. 

 

Tervetuloa pelioikeusostoksille!

Lähettänyt

Jaa: