Vuokrattavat bägikaapit

Vuokrattavat bägikaapit

Päivitys 6.4.2020

Tämän hetkisen tiedon mukaan pidämme bägikontta auki rajoitetusti.

Kontissa asioidaan vain 1 hlö kerrallaan ja korostamme ohjeistuksissa mm. hyvää käsihygieniaa. 


6.4.2020 on jäljellä muutamia yläkaappeja. 

Voit tiedustella vapaita bägikaappeja ennakkoon kaudelle 2020 toimistostamme sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi tai kauden aikana caddiemasterilta.

Bägikaappitila sijaitsee lyöntikatoksen viereisessä kontissa. 

Vuokra koko vuokrakaudelta on aikuisilta 30 euroa ja alle 18-vuotiailta 20 euroa. Hinta sis. alv 24 %. Ennakkoon varatun bägikaapin vuokrahinta laskutetaan NexGolfiin maaliskuun alussa, laskun eräpäivä on 15.4.2020. Maksamalla laskun hyväksyt tällä sivustolla esitetyt vuokraehdot. Maksamaton lasku johtaa varauksen ja vuokrasuhteen päätämiseen.

Vuokraamme bägikaappeja vain yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Mikäli emme ole saaneet kaapin haltijalta ennakkovarausta tulevalle kaudelle tai emme ole vahvistaneet sähköisesti tehtyä varausta tulevalle kaudelle kuluvan vuoden helmikuun loppuun mennessä, varaamme oikeuden vuokrata maaliskuusta alkaen kaappi toisen pelaajan käyttöön. 

Kontin alakaapit varataan ensisijaisesti nuorimmille junioreille, naisille tai vanhemmille senioreille.

Tila pitää tyhjentää irtaimistosta golfkauden päättymiseen mennessä eli arviolta lokakuun loppuun mennessä. Vuokralaista muistutetaan tilan tyhjentämisestä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Muut vuokraehdot

Muurame Golf Oy ei ole vakuuttanut konttia eikä sen sisältöä lainkaan. Vuokralainen on tietoinen, että bägikaapissa säilytettävän irtaimiston vakuuttamisesta vastaa vuokralainen, esim. oman kotivakuutuksensa kautta. Bägikaapit sisältävän kontin ovet avataan aamuisin klo 8:00 mennessä ja ne suljetaan klubin sulkeutuessa. Kesäaikaan kontti suljetaan klo 21:00 ja syksymmällä aikaisemmin klubin aukioloaikojen mukaisesti. Olemme varanneet muutamia kontinavaimia säännöllisesti varhaisaamuisin / iltamyöhään  pelaaville kaapin vuokraajille. Kadonnista kontin avaimista aiheutuneista kuluista vastaa avaimen vastaanottaja.  Vuokralainen hankkii vuokraamaansa bägikaappiin itse lukon avaimineen. Vuokralainen on avaimista itse vastuussa. Mikäli lukon avaimet häviävät, niin lukko voidaan avata tarvittaessa kenttähenkilökunnan toimesta voimakeinoin. Bägikaappitilassa ei saa säilyttää pilaantuvia elintarvikkeita eikä paloarkoja/ herkästi syttyviä tuotteita. 

HUOM! Bägikaappitila otetaan käyttöön samana päivänä kuin kenttä avataan.

 

Vuokranantaja:
Muurame Golf Oy, Pyyppöläntie 316, 40950 Muurame

 

 

 

Lähettänyt

Jaa: