Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

 

Muurame Golf tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle. Kaunis miljöö, tasokas ja pelaajaystävällinen kenttä ja monipuoliset harjoitusalueet sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat asiakkaillenne ikimuistettavan ja tapahtumarikkaan elämyksen. Yritystapahtuman räätälöimme tarpeidenne mukaan niin pienille, että suuremmillekin ryhmille. Hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla ja autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, asiakassuhteitasi ja henkilöstösi työhyvinvointia.

 

golfworld-2015-07-gwsl17-buddies-trip-enjoy1 (002).jpg

 

Golfkierroksen yhteyteen tai ei vielä golfia harrastavalle voimme tarjota ensikosketuksen golfiin ja tutustumisen lajin saloihin alkeiskurssilla tai heille voidaan järjestää kentän läheisyyteen erilaisia muita aktiviteetteja, joista löytyy varmasti mieleistä tekemistä kaikille! Työporukalla hypätään golfin ohessa ratsaille tai tartutaan fatbikeä sarvista. Rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa tai kisataan työkavereiden kesken kesäpelien mestaruudesta. Tuotamme ohjelmaa ja yhteisaktiviteetteja yhteistyökumppaneittemme kanssa aivan golfkenttämme lähiympäristössä. Meillä on ideoita - kysy lisää!

 

Hyvä ruoka ja juoma kruunaa päivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Huikealla aurinkoterassilla voit nauttia talon antimista, auringosta ja rennosta tunnelmassta kerraten samalla kierroksen onnistumiset!

 

golfkyltti2p.jpg

 

Olette lämpimästi tervetulleita!

Kysy lisää ja pyydä tarjous,

 

Myyntisihteeri Tanja Kauppinen

tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

p. 0504318383

 

  

 >> SEURARETKELLE MUURAME GOLFIIN

>> RYHMÄHINNASTO 2018 (pdf)

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!