Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

Yritystapahtumat ja ryhmävaraukset

 

Muurame Golf tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle yritystapahtumalle. Kaunis miljöö, tasokas ja pelaajaystävällinen kenttä ja monipuoliset harjoitusalueet sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat asiakkaillenne ikimuistettavan ja tapahtumarikkaan elämyksen. Yritystapahtuman räätälöimme tarpeidenne mukaan niin pienille, että suuremmillekin ryhmille. Hoidamme tilaisuuden alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaidolla ja autamme sinua vahvistamaan yrityskuvaasi, asiakassuhteitasi ja henkilöstösi työhyvinvointia. 

Golfkierroksen yhteyteen tai ei vielä golfia harrastavalle voimme tarjota ensikosketuksen golfiin ja tutustumisen lajin saloihin alkeiskurssilla tai heille voidaan järjestää kentän läheisyyteen erilaisia muita aktiviteetteja, joista löytyy varmasti mieleistä tekemistä kaikille! Työporukalla hypätään golfin ohessa ratsaille tai tartutaan fatbikeä sarvista. Rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa tai kisataan työkavereiden kesken kesäpelien mestaruudesta. Tuotamme ohjelmaa ja yhteisaktiviteetteja yhteistyökumppaneittemme kanssa aivan golfkenttämme lähiympäristössä. Meillä on ideoita - kysy lisää!

Hyvä ruoka ja juoma kruunaa päivän. Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Huikealla aurinkoterassilla voit nauttia talon antimista, auringosta ja rennosta tunnelmassta kerraten samalla kierroksen onnistumiset!

 

>> RYHMÄPAKETIT

 

golfkyltti2p.jpg

 

 

Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

 

Joonas Nieminen

joonas.nieminen@muuramegolf.fi

p. 0400773923

 

Myyntisihteeri Tanja Kauppinen

tanja.kauppinen@muuramegolf.fi

p. 0504318383

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Tutustumispäivä 12.6.2016

Avoimet ovet tapahtuma sunnuntaina 12.6. klo 16.00 - 19.00 Muuramen Golfkentällä

NexGolfin uusi käyttöliittymä

Torstana 2.6.2016 NexGolfin ulkoasu ja käyttöliittymä ovat päivittyneet uuteen versioon. Kyseessä on pilottijakson "toinen aalto" eli ennakkokatselmointivaihe.

Väylän 16 viheriön remontti edistyy

Väylän 16 viheriölle on aloitettu siirtonurmen istutus

Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Muurame Golfia. Siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milkin kanssa.

Naisten Sääntökävelyilta 7.6.2016

klo 20-21.30 kentällämme PGA golfpro Jarnon kanssa (kokoontuminen klubilla). Ilmoittaudu NexGolfin kautta.

Senioritoimikunnan tiedote kesäkuu 2016

MGS MidiCup 2016 käynnistyi sateisessa säässä

Muurame Golfin midien kesän aikana pelattava MidiCup käynnistyi torstaina tuulisessa ja sateisessa säässä. GoGolfin sponsoroimaan osakilpailuun osallistui kaiken kaikkiaan 46 pelaajaa.

Naisten retken matkakertomus 2016

Merjo Hakkaraisen matkakertomus MGS:n Naistoimikunnan järjestämästä naisten kevätretkestä "Turkkuses ja Naantalin auringossa 21.5.-22.5.2016"

Junioreiden McDONALD'S Golfkesäleireille avattu 5 lisäpaikkaa!

TULE McDONALD'S -GOLFKESÄLEIRILLE MUURAMEEN!

Vielä yksi Asmo Hakasen Kausistartti - ole nopea!

Toinen holari Muuramen Golfkentällä!

Kauden ensimmäinen Hole-In-One syntynyt!

Tiedote kevät 2016

Tiedote Muurame Golf Oy:n ja Muuramen Golfseura ry:n hallitusten alkuvuoden päätöksistä.

Jarno Monosen golfopetus 2016

Nyt on vihdoin talvi väistynyt, ja Suomen suvi tarjoaa taas parastaan meille golffareille.