Muistilista kauden alkuun

Kenttä on auki ja ajanvaraus auennut.

Ajanvaraus hoidetaan uudessa WiseGolf-järjestelmässä, joka on otettu Muurame Golfiin käyttöön tulevalle kaudelle. WiseGolf -sovelluksen pääset lataamaan puhelimellesi Applen laitteille App Storesta ja Androidin laitteille Google Play -kaupasta. Mikäli WiseGolfin App ei toimi, niin varauksen voit hoitaa myös nettiselaimessa. On suositeltavaa tutustua jo ennakkoon WiseGolfin toimintaan ja tarkistaa esimerkiksi kaikki mahdolliset maksut (jäsenyys, pelioikeusmaksu), jotta varaushetkellä säästytään odottamattomilta vastoinkäymisiltä.

Toivomme alkukauden varausruuhkaan kaikilta malttia, sillä upea golfkesähän on vasta edessä päin! WiseGolfin varausohjelma on kaikille meille uusi ja sen käyttöönotto vaatii meiltä kaikilta hieman harjoittelua alkuun. Kiitos siis jo ennakkoon kärsivällisyydestäsi.

Varmistaaksesi sujuvan pelikauden startin ja huolehtimalla asiat kuntoon hyvissä ajoin, edes autat omalta osaltasi caddiemasterin ja toimiston työn sujuvuutta ja vältyt itse ruuhkalta sekä ongelmatilanteilta. H-hetkeen jätetyt maksut tai pelioikeusilmoitukset / tilaukset ruuhkauttavat asiakaspalveluamme ja viivyttävät ensimmäistä omaa pelikertaasi.

Lue myös >> https://muuramegolf.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/huomioitavaa-kauden-avauksesta-75/253/

Osakkailla on mahdollisuus varata peliaika 7 vrk etukäteen, muilla 5 vrk etukäteen. Osakkaan yhtäaikaisten varausten määrä max. 4 kpl, vuokrapelioikeudella pelaavalla max. 3 kpl ja jäsenillä max. 2 kpl.

Kylmien kelien vuoksi kentälle pääsee pelaamaan aluksi aamuisin kello 9.00 alkaen (säävaraus). Kenttä pelataan muuten normaalisti, mutta 5-väylä pelataan talvigriinillä remontista johtuen. Tämä ei vaikuta tasoituskierroksiin, sillä kenttä on mittansa puolesta tasoituskelpoinen myös 5-väylän talvigriinillä.

Ajanvarausjärjestelmämme on WiseGolf

Lue lisää WiseGolf App -ajanvarausjärjestelmästä ja lataa WiseGolfin ilmainen mobiilisovellus puhelimeesi jo nyt! >> https://muuramegolf.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/wisegolf-applikaatio/231/


Maksut ja pelioikeudet ajoissa kuntoon
Kun kenttä lähiaikoina avataan peleille, pääsevät peleistä nauttimaan ne pelaajat joilla on kauden 2022 jäsenmaksut ja muut golfmaksut maksettuina. Viimeistään nyt on aika hoitaa maksut ja pelioikeusasiat kuntoon, jotta varausasiat on kunnossa heti kentän auetessa.

Pelioikeudet
Golfkauden 2022 pelioikeusvälitys on käynyt vilkkaasti ja aikuisten pelioikeudet ovat lähes loppuunmyyty kaudelle 2022. Viimeiset aikuisten pelioikeudet ovat myynnissä nyt verkkokaupassa .

Juniori-ja opiskelijapelioikeuksia on edelleen myynnissä verkkokaupassamme, teethän tilauksen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä pelikertaa, kitos.


Osakas

Koska pelioikeuksille olisi yhä kauttamme kysyntää, tarjoamme vielä osakkaalle joka ei käytä itse kauden 2022 pelioikeuttaan mahdollisuutta nopeaan pelioikeuskauppaan Muurame Golfin kautta >> Lue aiheesta .

​​​​​​​Osakas, olethan jo tehnyt pelioikeusilmoituksen?
Huomioithan että pelioikeusilmoitus tulee tehdä joka kevät myös siinä tapauksessa että käytät osakkeen pelioikeuden itse. Pelioikeusilmoituksen suosittelemme antamaan hyvissä ajoin ennen pelikauden alkua, jotta pelioikeudet ehditään kirjaamaan ajallaan ja kauden alku on kaikille osapuolille sujuvaa. >> Lue aiheesta.


GOGOLF jäsenyys ja Hole In One vakuutus

GoGolf on väyläsi Suomen parhaille kentille parhaaseen hintaan! Muurame Golf tarjoaa sinulle jäsenetuna GoGolfin vuosijäsenyyden (arvo 29 €). Ohjeet GoGolf-jäsenyyden aktivoimiseksi uusien ja vanhojen jäsenien osalta löydät TÄÄLTÄ. Kysyttävää? Oman seuran toimisto ja GoGolfin väki auttaa mielellään caddiemaster@gogolf.fi tai 02000-4653


MOBIILIJÄSENKORTTI eBirdie

Lue lisää eBirdiestä >> https://www.muuramegolf.fi/ajankohtaista/ebirdie/
Tarvitsetko sovelluksen suhteen apua? Pelaajan eBirdie asiakastuki: ebirdie@golf.fi

Huhtikuun alusta alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2022.

HUOM! WiseGolf ei valitettavasti synkronoidu eBirdien kanssa, eikä eBirdie näin ollen aktivoidu reaaliajassa heti jäsenmaksun maksettuasi, vaan aktivoitumisessa on viivettä aina 1-2 arkipäivää. Mikäli viive on pidempi, ole palveluaikoina yhteydessä toimistoomme / caddiemasteriin.

Tarvitsetko sovelluksen suhteen apua? Pelaajan eBirdie asiakastuki: ebirdie@golf.fi

Huhtikuun alusta alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2022.


Golf GameBook

Käytämme suurimmassa osassa kilpailujamme edelleen GameBookin tulospalvelua.

>> https://muuramegolf.fi/fi-fi/kilpailut/golf-gamebook/307/


Säävaraus
Kentän avauduttua, huomioitavaa on että vaikka ilman lämpötila onkin päivisin lämmin, voi kenttä yöpakkasten jäljiltä olla kuitenkin aamuisin jäässä. Jos yöllä on ollut pakkasta, tai jos kentällä on huurretta ja/tai maa on jäässä on aamupäivälähtöjen sulkeminen mahdollista. Varauduthan tähän varatessasi alkukauden aamupäivän aikaa. Tullessasi pelaamaan pakkasyön jälkeen, tarkasta kentän tilanne ennen lähtöäsi nettisivuiltamme ja/tai kentän somesivuilta / caddiemasteriltamme. Pyrimme lähettämään aina tiedon sulkemisesta tekstiviestein peliajan varanneille, mutta NexGolf-järjestelmän sms-viestipalvelussa on usein viivettä.

Mikäli kentälle ei pääse pakkasen vuoksi, niin ennakkoon varatut lähtöajat eivät koskaan siirry eteenpäin, vaan pakkasen vuoksi peruuntuneiden tilalle tulee tehdä uusi varaus, mikäli sellaisia on vielä vapaana. HUOM! Muuramen kenttä sijaitsee korkealla ja syrjässä taajaman ulkopuolella. Kentällä on yleensä aina aamuisin/öisin muutama aste kylmempää kuin Muuramen tai Jyväskylän keskustassa.


Hiljennäthän Pyyppöläntiellä, kiitos

Rangen ja pian myös kentän avauduttua on golfkentälle vievän Pyyppöläntien asukkaiden ja kenttäväen toiveesta pieni muistutus paikallaan! Muistattehan noudattaa kentälle johtavan Pyyppöläntien nopeusrajoituksia ja huomioida samalla muutkin tienkäyttäjät.

Tie on kapea, mutta kaksisuuntainen ja tiellä liikkuu myös lapsia ja ratsukoita, joten erityinen varovaisuus on tarpeen.