GoGolf jäsenyys

Muurame Golf tarjoaa sinulle jäsenetuna GoGolfin vuosijäsenyyden (arvo 29 €)
Huomioithan että mikäli sinulla on jo tili luotuna GoGolfiin, niin jäsenyys aktivoidaan automaattisesti maaliskun alussa. Mikäli sinulla ei ole vielä aiemmin luotua tiliä, tulee sinun luoda itse tili GoGolfin verkkokauppaan samalla sähköpostiosoittella kuin mikä seuran jäsenrekisteriin on ilmoitettu. Holarivakuutus tulee käydä itse aktivoimassa omalta tililtä erikseen. Jäsenyys on aktiivinen vuoden loppuun asti 31.12.2022.


Kuinka aktivoin jäsenyyteni?

1. Uudet käyttäjät: Saat sähköpostiviestin GoGolfilta, jossa on aktivointilinkki uuden käyttäjätilin luomiseen. Seuraa viestissä olevia ohjeita luodaksesi tunnus GoGolf.fi palveluihin.
Uusille käyttäjille GoGolfin lähettämän sähköpostin otsikko: GoGolf | GoGolf jäsenetu
Aktivointilinkki johtaa sivulle joka tarjoaa kaksi vaihtoehtoa:

  1. Liitä jäsenyys jo olemassa oleville GoGolf-tunnuksille kirjautumalla sisään tästä
  2. Ohje: kirjaudu sisään tunnuksillasi. Klikkaa “Kirjaudu sisään”


  3. Luo uudet GoGolf-tunnukset ja liitä jäsenyys siihen rekisteröitymällä tästä: Luo uusi käyttäjätunnus ja salasana. Klikkaa “Luo uusi käyttäjätili”.
  1. Käyttäjälle on nyt luotu GoGolf jäsenyys. Voit tarkistaa jäsenyyden voimassaolon kohdassa “Oma käyttäjätilini”: Jäsenyys voimassa 31.12.20XX asti.


2. GoGolfin vanhat käyttäjät (sinulla on jo tunnus):
Seuralle ilmoittamallesi sähköpostiosoitteellesi on lisätty GoGolf-jäsenyys automaattisesti kunhan jäsenmaksusi on kunnossa. Kirjaudu sisään GoGolf.fi:ssä osoitteessa https://shop.gogolf.fi/fi/ ja nauti eduista.
Varmistathan että olet kirjautunut varmasti uuteen kauppaan osoitteessa https://shop.gogolf.fi/fi/. Kirjautuminen on poistettu vanhasta osoitteesta mutta sieltäkin on vielä mahdollista päästä sivuhistorian kautta kirjautumaan.

3. Voit käyttää kaikkia GoGolfin palveluja myös suoraan puhelimesi tai tietokoneesi selaimella. GoGolfin appin käyttö ei siis ole pakollista.

Muistathan aktivoida Hole In One -vakuutuksesi ennen kauden ensimmäistä kierrosta. Vakuutus aktivoidaan omalta tililtä.

Kysyttävää? Autamme mielellämme
caddiemaster@gogolf.fi tai 02000-4653

GoGolf jäsenyydet aktivoidaan 1.3.2022 vain jäsenmaksun maksaneille seurajäsenille perustuen jäsentietojemme sähköpostiosoitteisiin. Huolehdithan siis että WiseGolfissa on sähköpostiosoite oikein ja kauden 2022 jäsenmaksusi on kunnossa. Päivitämme jäsenmaksunsa myöhemmin maksaneiden jäsenten tiedot GoGolfille n. 1-2 x kk:ssa joten huolehdithat jäsenmaksusi hyvissä ajoin kuntoon. Voit tarkistaa jäsenyyden voimassaolon kohdassa “Oma käyttäjätilini”: Jäsenyys voimassa 31.12.20xx asti.
GoGolf seurajäsenen edut:

  • HIO -vakuutus

- Vakuutuksen max. korvaussumma on vuonna 2022 250 €.
Muistathan aktivoida Hole In One -vakuutuksesi ennen kauden ensimmäistä kierrosta. Voit aktivoida vakuutuksen omassa profiilissasi kohdassa "Aktivoi HIO-vakuutus tästä". Vakuutuksen ehdot voit lukea täällä.


​​​​​​​Jäsenenetuina mm.

⭐ Pohjantähden HIO-vakuutus (250 € asti)
⭐ GoGolf-lehti kotiin toimitettuna, ensimmäinen GoGolf-lehti ilmestyy 5/2022
⭐ Jäsenhintaiset green fee -edut
⭐ GoGolf Range pallot aina -10 %
⭐ Päivän Special -diilit kauden aikana
⭐ Ilmainen mailafittaus kaikissa Golf Skyn myymälöissä ja vaihtuvia väline-etuja
⭐ Vaihtuvia jäsenetuja GoGolfin palveluihin.

>> Lue lisää mm. GoGolfin tapahtumista, matkaeduista, hole-in-one vakuutuksesta ja GoGolf green fee diileistä

Jäsenyyteni ei ole aktiivinen
Ole yhteydessä seuran toimistoon tai GoGolf caddiemasteriin
02000-4653 tai caddiemaster@gogolf.fi