Mikä on pelioikeus?

Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa nettiajanvaraustunnukset. Mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 2 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta.

HUOM! Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta. Vuokrapelioikeudella pelaaville huikeita etuja kaudella 2017. Lue lisää TÄÄLTÄ.

 


Haluatko vuokrata pelioikeuden itsellesi tulevalle kaudelle?

Pelioikeuksien vuokraus tullaan toteuttamaan maaliskuussa 2018. Päivitämme ennakkotietoa asiasta nettisivuillemme helmikuussa.

 


Juniori- ja opiskelijapelioikeus

Pelioikeuden vuokraaja voi lisäksi ostaa yhdelle lapselleen tai puolisonsa lapselle (myös alenevassa polvessa eteenpäin) kaudelle 2017 nimetyn junioripelioikeuden tai opiskelijapelioikeuden.

HUOM! Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.

Juniori- ja opiskelijapelioikeuksien hinnat 2017:

PAR3-pelioikeus (s.2005 tai myöh.) 75 €
Junioripelioikeus (s. 1999 tai myöh.) 145 €
Junioripelioikeus (s.1996-1998) 290 €
Opiskelijapelioikeus (s.1992-1995) 435 €

HUOM! Kauden 2017 Juniori- ja opiskelijapelioikeudet tilattavissa TÄLLÄ NETTILOMAKKEELLA

TUTUSTU PALVELUIHIMME!

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille.

>> LUE LISÄÄ

Etsitkö tätä? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt