Draivia kouluun liikuntaleiri ja McDonald's golfleirit alkavat pian

Draivia kouluun liikuntaleiri ja McDonald's golfleirit alkavat pian

 

 

Muksugolf 2020.jpg

Kesäkuussa kurssien valtaisa suosio yllätti meidät iloisesti ja kurssilaisten iloa huokuvat ilmeet osoittivat, että lajin suosio on selkeästi kasvussa niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin parissa. Onkin ollut enemmän kuin positiivista nähdä kursseilla tänä kesänä entistä enemmän innokkaita lapsia ja nuoria golfin parissa!

Mikäli ette ole jo mukana, ehditte hyvin yhä junnugolfin pariin ja heinäkuussa alkaville leireillemme. Suosituille 8 – 15 -vuotiaille lapsille ja nuorille suunnatuille McDonald's -golfkesäleireille sekä Draivia kouluun! -leirille voit ilmoittautua nyt! Lue lisää tästä kirjeestä.

Pidemmälle ehtineitä junioreitamme kannustamme rohkeasti mukaan matalan osallistumiskynnyksen kilpailuihin Keski-Suomen juniorikiertueen miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kiertueen ilmoittautuminen on nyt avattu, joten tervetuloa rohkeasti kisaamaan!Draiviakouluun.fi

Draivia kouluun! -liikuntaleiri 6.-7.7.2020 

Leiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Leiripäivät sisältävät monipuolisia ja hauskoja harjoituksia, joissa lapsille on luvassa onnistumisia, oivalluksia ja haasteita! Golfharjoitteissa käytetään helppoja ja motivoivia Draivia kouluun! -välineitä. 

Ilmoittautuminen pe 3.7.2020 menessä nettilomakkeella. Mukaan mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Leirin hinta 30e/hlö sis. molempina päivänä aterian tai ruokaisan eväspussin ja välipalan.

Muuramen golfseura on mukana Suomen olympiakomitean ja Suomen golfliiton Laatuseura -ohjelmassa, ja junioreiden valmennus tapahtuu ohjelman kriteerien mukaisesti. Harjoitukset ovat monipuolisia ja laadukkaita, ja Draivia kouluun!- leirin ohjauksesta vastaavat  Antti/Jesse/Samuli, lasten ja nuorten liikuttamisen ammattilaiset!

>> ILMOITTAUDU Draivia kouluun! liikuntaleirille


mäkkäri.jpg

McDonald's golfleirit: 

1. ke-pe 8.-10.7.2020 

2. ma-ke 13.-15.7.2020 

Leiri on suunnattu 8 – 15 -vuotiaille.

Vanhemman toiveesta esim. sisarukset voidaan sijoittaa samaan ryhmään.

Tervetuloa mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's -golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle. Leirillä pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin. Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä Green Cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla.

Leirille mahtuu mukaan 25 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfkesäleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet Green Cardin suorittamiseen.

Leiri-info ja aikataulut lähetetään sähköpostitse noin kaksi arkipäivää ennen leiriä.

Leiri alkaa aamuyhdeksältä lyhyellä leiri-infolla, johon myös vanhemmat/huoltajat voivat halutessaan osallistua. Leiri päättyy klubitalolle joka päivä klo 15.00. Leirin lopuksi jaetaan leiridiplomit kaikille osallistujille. Pyydämme tuomaan lapset leirille hyvissä ajoin ja samoin hakemaan leiriltä klo 15.
  

Leirille tulisi varustautua säänmukaisin asustein ja juomapullon kera. Omat mailat voi ottaa mukaan, jos sellaiset löytyvät. Aamut saattavat olla viileitä, muistakaa riittävän sään mukainen ja riittävän lämmin pukeutuminen!
Golfkesäleirin hinta on 80 euroa. Leirimaksu laskutetaan joko leiriläisen / huoltajan NexGolfiin tai sähköpostilla ennakkoon. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet, päivittäisen lounaan ja välipalan. Leiriläisen mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioitavista seikoista tulee ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella.

ILMOITTAUTUMINEN McDonald's leirille:

Ilmoittautuminen nettilomakkeella, linkit lomakkeille:

>> ILMOITTAUDU 1. McDonald's leirille 8.-10.7.2020

>> ILMOITTAUDU 2. McDonald's leirille 13.-15.7.2020

 

McDonald's -leiriasioissa voit olla myös tarvittaessa yhteydessä ohjaajaan:

golfpro Jarno Mononen
pro.jarno@muuramegolf.fi
p. 041 541 3595

 

JUNIOREIDEN GREEN CARD -KURSSIT MC DONALD'S LEIRIEN JÄLKEEN 
 
Golfkesäleiri antaa hyvät valmiudet Green Cardin suorittamiseen ja kokenut golfopettajamme Jarno Mononen järjestääkin kaikille halukkaille leirin jatkoksi Junioreiden Green Card -kurssin lauantaina 11.7. ja torstaina 16.7. n. klo 9 – 12. 
 
Golftaidon ajokortti eli Green Cardin mahdollistaa liittymisen jonkin seuran jäseneksi ja lajin aloittamisen ihan oikealla kentällä.
 
Green Cardin suoritukseen huipentuvan jatkokurssin hinta on 50 euroa ja sisältää lainamailat kurssin ajaksi, pallot, ohjauksen ja välipalan sekä tietysti Green Cardin suorituksen kentällä.
 
Ilmoittaudu Junioreiden Green Card -kurssille ja kysy lisää:

golfopettaja Jarno Mononen
pro.jarno@muuramegolf.fi
p. 041 541 3595

muksugolf 2020_1.jpg

Lähettänyt

Jaa: