McDonald's golfkesäleirit

McDonald's golfkesäleirit

 

TULE McDONALD'S -GOLFKESÄLEIRILLE MUURAMEEN!

 Kesäleirikuva_McDonalds.jpgKesäleirikuva_Lasse&Erica.jpg

Milloin?

Golfkesäleirit järjestetään 5.-7.6.2019 ja 10.-12.6.2019


Kenelle?

Leirille voivat tulla mukaan lapset ja nuoret, jotka eivät ole aiemmin olleet mukana golftoiminnassa sekä ne, jotka ovat vähän harrastaneet aiemmin golfia. Kaikille leiriläisille järjestetään oman taitotasonsa mukaista ohjausta.


Mitä tekemään?

Kaikkihan sen tietävät, että golf on peli, jossa on tarkoitus saada pallo aloituslyöntipaikalta reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Tämän lisäksi golf on liikunnallinen, hauska ja mukaansatempaava peli. Golfia pelatessa tulee mahtava fiilis, kun lyönti onnistuu ja pallo lentää hienossa kaaressa kohti viheriötä ja siellä olevaa reikää!

Mikset sinäkin haluaisi kokea näitä onnistumisen tunteita jo tänä kesänä golfkesäleirillä Muuramessa? Tule mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's-golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle. Pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin.

Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä green cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Päivä alkaa aamuisin klo 09.00 ja päättyy iltapäivisin klo 15.00. Leiri on tarkoitettu 8 -15-vuotiaille tytöille ja pojille.

Golfkesäleirin hinta on 80 euroa. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet, päivittäisen lounaan ja välipalan. Leirille mahtuu mukaan enintään 25 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 6 junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet green cardin suorittamiseen.

Miten voin ilmoittautua golfkesäleirille?

Ilmoittautuminen nettilomakkeella. Leiriasioissa voit olla myös yhteydessä caddiemasteriin caddiemaster(a)muuramegolf.fi tai soittamalla 040 548 6262

 

 

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!