Naisten toimintaa kaudelle 2018

Naisten toimintaa kaudelle 2018

Naisille koko kesäksi haasteita

Tänäkin kesänä naistoimikunta järjestää naisille koko kesän kestäviä kilpailuja/haasteita.

 

EFG Ladies Cup

Tänä vuonna palataan vanhaan laskentatapaan. Jokaisessa naistentapahtumasta, joita on tällä kaudella kahdeksan, saa kymmenen parasta pisteitä. Kaikki pisteet lasketaan yhteen.  Kokonaistilannetta voit seurata naistoimikunnan nettisivuilta. Parhaat palkitaan syyskuun naistenillassa.

 

Eclectic

Eclecticissä on tarkoitus haastaa itseään kenttää vastaan. Jokainen pyrkii merkitsemiskauden (alkaa kun, kenttä on tasoituskelpoinen -31.8.2018) aikana saavuttamaan mahdollisimman hyvän kertymätuloksen kentän jokaiselle väylälle. Kertymätulos on 18 reiän tulos, pelaajan paras tulos kullakin yksittäisellä reiällä, kesägreeneillä ja yksilökierroksella saavutettu paras scratch-tulos. Tarkemmat ohjeet löytyvät naisten pukuhuoneen ilmoitustaululta. Osallistujien kesken arvotaan palkinnot syyskuun naistenillassa. Osallistukaa runsain joukoin ja haastakaa itsenne kenttää vastaan!

 

Birdie-kilpailu

Viime kesältä tuttu birdie-kilpailu alkaa taas tälläkin kaudella. Birdie-kilpailun merkitsemistapa on sama kuin edellisellä kaudella eli naisten pukuhuoneen pöydältä löytyy vihko, johon jokaiselle on varattu oma sivu birdien merkitsemistä varten. Tarkemmat ohjeet löytyvät vihkosta ja muut  kisaan liittyvät ohjeet kauden alussa myös pukuhuoneesta. Tällä kaudella eniten birkkuja tehnyt palkitaan ja arvotaan (vähintään) yksi palkinto. Ota osaa ja huomaa, kuinka kivaa on seurata omaa edistymistään!

 

>>Naisten teematunnit ja tehotreenit

Lämpimästi tervetuloa naistoimikunnan järjestämiin tapahtumiin!

 

 

Lähettänyt

Jaa: