MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

MGS Seniorien kuulumisia: Ryder Cup tilanne sekä Maakunnan Mestaruus- tuloksia

Heinäkuun viimeisiä päiviä viedään ja käännytään torstaina elokuun puolelle. Helteet ovat hellittäneet ja kauan odotettuja sateitakin saattaa olla luvassa. Talousseura Seniori Cup pyörii omaa tahtiaan ja sen tilannetta ovat varmaan monet seuranneet sivuiltamme. Mutta sen lisäksi on kisailtu Ryder Cupissa, jonka tiedottamisesta vastaa Kyrö Kalmari (LPG),  ja kun vihdoin on tämänhetkinen tilanne häneltä saatu niin se löytyy ohesta. Kuten huomaatte MGS johtaa Ryderia, joten ilahduttava on tilanne. Mukavasti on Seppo (Saarinen) saanut joukkueisiin kasattu uusia pelaajia, joten tulkaahan mukaan sellaiset, jotka eivät vielä ole mukana olleet tällä kaudella (voi lähestyä myös suoraan Seppoa (p. 050-571 3743) , jos tuntuu että olisi annettavaa joukkueelle ja haluaisi lähteä jollakin Keski-Suomen kentälle pelaamaan.  Ohessa myös Ryder Cupin säännöt vielä uudelleen. Tutustu ja tule mukaan, Seppo ottaa taas uusiin ehdokkaisiin yhteyttä kootessaan elokuun otteluun joukkuetta!

Useana vuonna on pelattu Paavon ideoima Maakunnan Mestaruus (MM), vaikkakin edeltävänä ja tänä vuonna on ollut vaikeuksia saada joukkue kasaan. MM- kisa pelattiin tällä kaudella maanantaina 29.7. Laukaassa ja MGS onnistui kokoamaan joukkueen. Vain LPG:llä ja MGS:llä oli täydet joukkueet ja odotetusti LPG vei pb-kilpailun, olihan heillä kotikenttäetu ! Oheiskilpailuna pelattiin myös MM- mestaruuskisat ikäsarjoissa (naiset ja miehet 50/60/70 v). Näistä kolmessa tuli voitto Muurameen: N50 Irmeli Pietilä, N60 Erja Mononen sekä M60 Keijo Lehtokorpi, joten tyhjin käsin emme palanneet Muurameen. Onnittelut ja kiitos mukana olleille, ensi vuodelle laitamme mietintämyssyt päähän, jotta saisimme kisaa elvytettyä, kaikki ideat tämän kilpailun säilyttämiseksi ovat tervetulleita, ottakaahan yhteyttä joko Paavoon tai Erjaan asian tiimoilta, yhteystiedot senioritoimikunnan tiedoissa.

Mestaruuskisatkin lähestyvät, toivomme niihin runsasta osanottoa, naisten kisoissakin on (varmaankin) myös pb-oheiskisa,  kuten aiempinakin vuosina. Tänä vuonna sarja myös 70-vuotiaille leideille (vaaditaan vähintään 6 osanottajaa), joten nyt kun se pyynnöstä saatiin,  tulkaa ihmeessä leidit mukaan!

Sateita odotellessa,

Onnistuneita ja mukavia golfkierroksia kaikille ihanille senioreille!

Erja M./senioritoimikunta

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET