MGS senioritiedote 1/2019

MGS senioritiedote 1/2019

 5.5.2019 kirjoittanut Erja Mononen

RAKKAAT  SENIORIGOLFFARIT                        

Viime vuonna tähän aikaan kevät oli jo paremmassa kuosissa eli lunta ei ollut enää maassa ja kausi oli käynnistynyt paria päivää aiemmin kuin tänä vuonna huhtikuulla. On tullut pientä takapakkia ja olemme saaneet annokset vettä, räntää, rakeita ja lunta viime päivinä sekä kylmää ja napakkaa pohjoistuulta. Mutta emmehän toki lannistu vaan sukellamme sateeseen ja tuuleen, lisäämme pari kerrosta vaatetta ja vedämme pipon päähän: siitä se lähtee! Joillakin meistä on takana harjoittelua lämmössä, joillakin talviharjoittelu on tapahtunut sisätiloissa Hutungissa, ja joillakin mailat on laitettu syys-lokakuulla naftaliiniin ja kaivetaan nyt sieltä esiin.

Talousseura Cupin aloituskisa on keskiviikkona 29.5. ja se pelataan pb-muotoisena kisana, yhteislähtönä klo 9.00 (ks. tarkemmat tiedot kutsusta.  Uudet ja vanhat osanottajat ovat tervetulleita mukaan tähän viime kaudella 110 eri osanottajaa tavoittaneeseen, koko kauden kestäneeseen mittelöön. Talousseura Cupista lisätietoja erillisessä tiedotteessa seniorien sivuilla.

Keijo Kaastisen ja Martti Kivikankaan isännöimä kesäkauden ”avausmatka” suuntautuu tällä kertaa Ruotsin Arlandastad Golfiin 13.-16.5. ja sinne on lähdössä 38 osallistujaa. Toivotaan, että sää suosii matkaajia ja Ruotsin puolelta tarttuu mukaan hyvä pelikokemuksia ja matkailuhan aina tunnetusti avartaa. Hyvää ja turvallista matkaa kaikille retkeläisille, toivon mukaan saamme lukea matkakertomuksen sitten myöhemmin netissä.

Kesä on muutakin kuin pelkkää Cup-pelaamista ja harjoittelukierroksia omalla kentällämme. Kilpailukalenterista löytyvät taas vaihtopäivät Jyväs-Golfin, Laukaan ja Himoksen kanssa (touko-syyskuulla), joten kannattaa käydä bongaamassa muidenkin Keski-Suomen hienojen kenttien kunto.  Kun jatkamme tätä perinnettä, saamme samalla myös Muurameen pelaajia näistä muista seuroista. Oma kenttämme on ainakin näyttänyt talvehtineen hyvin, mikähän on tilanne muilla kentillä?  Käykää tsekkaamassa ja nauttimassa hienoista maisemista sekä vaihtamassa kuulumisia ystäväseurojen seniorien kanssa! Ja omiin kisoihimme otamme toki ilman muuta osaa!

Kauden aikana pyrimme tiedottamaan (kuten aiemminkin) toimista ja tapahtumista sekä seniorien linkissä omilla nettisivuillamme että myös ilmoitustaululla (klubirakennuksen käytävällä) sekä ajoittain myös Facebookissa. Kilpailukalenteri on hyvä linkki tapahtumien seuraamiseen, joten kurkkailkaapa sinne ahkerasti ja tulkaa mukaan. Tänä vuonna vietetään seuran 25-vuotisjuhlaa ja sen merkeissä on tulossa myös juhlaviikon tapahtumia, joihin toivotaan runsasta osanottoa.

Kaikille senioreillemme iloista ja lämminhenkistä yhdessäoloa, tapahtumia sekä mukavia pelikokemuksia kaudella 2019. Pidetään yllä hyvää pelihuumoria ja kannustetaan toisiamme sekä hymyillään kun tavataan!

Senioritoimikunnan puolesta                         

Erja Mononen

emononen96@gmail.com

 p. 0414367426

PS. olkaahan yhteydessä jos haluatte antaa palautetta tai vihjata vaikka jostain tapahtumista tms.

               

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

RYDER CUP- tilanne 22.8.2019

Midien pelimatka Linna Golfiin ja Tawast Golfiin 7.-8.9.2019

MGS:n jäsenille sarjakorttitarjous loppukaudelle 2019

Tarina mestaruudesta MGS 2019

Tiivistelmä viikonlopun lyöntipelimestaruuskilpailuista

Midien opetussessio 23.8.2019

Ohjeet ukonilman varalle

Muuramen golfkentällä sijaitsee kaksi ukkossuojaa. Katso oheinen kartta. Ukkosen yllättäessä hakeudu joko klubille tai ukkossuojaan, jotka sijaitsevat väylän 4 tiiauspaikan vieressä ja väylän 13 viheriön oikeassa laidassa. Valitse itsellesi läheisin paikka, josta tarvittaessa on helpointa jatkaa peliä.

Koulut alkaa- kevennetään kaasujalkaa!

Back to School -golfkurssi

Kentällä tehtävät korjaustyöt

Vaihtopäivä Hartola Golfin kanssa

MGS ikäluokkien lyöntipelimestaruus 2019

Tule mittelemään ikäluokkien lyöntipelimestaruudesta!

Suositut aloittelijoiden peli-illat jatkuvat elokuussa

MGS Seniorien kuulumisia heinäkuu 2019

Ralliviikon Green Fee tarjoukset 2.-4.8.2019!