Ryder Cup - Tiedote lopputuloksista

Ryder Cup - Tiedote lopputuloksista

RYDER CUP- finaali Revontulessa 2.9., lopputulokset

Seniorien jo perinteeksi muodostuneessa Ryder Cup- kilpailussa on nyt pelattu kaikki osa-ottelut ja finaali käytiin maanantaina 2.9. Revontuligolfissa Hankasalmella. Pelimuoto oli singel-ottelut, joissa pelattiin kaikki kaikkia vastaan ryhmittäin reikäpeleinä. Pisteytystä oli muutettu viimevuotisesta siten, että finaalilla ei ollut liian suurta, ratkaisevaa merkitystä muihin osa-otteluihin nähden. Pelasimme upeassa säässä, aurinko paistoi ja lämmitti n. 23 asteen verran, mutta tuuli puhalteli aika ponnekkaasti, joten moni taisi tuntea sen lyönneissään, varsinkin vastatuuleen lyötäessä! Vilvoitti mukavasti ja vielä illallakaan ei tarvinnut paksumpaa vaatekertaa. Upea syyskuun alun päivä ja tiukka ottelu neljässä miesten ja kahdessa naisten ryhmässä (4 henkeä kussakin).

Entä sitten tulokset? No,  ne näette oheisesta kaaviosta, josta ilmenee myös, miten kussakin ryhmässä on ropissut pisteitä eri seurojen pelaajille. Lähtötilanne oli kutkuttava, sillä MGS johti LPG:tä kahdella pisteellä ja muut kaksi seuraa olivat kaukana takana. Ja miten siinä sitten kävikään? MGS korjasi koko potin, vaikka LPG niukasti voittikin finaalin, piste-ero oli lopulta vain 1,75 pistettä! Kiitos hienosta suorituksesta finaalijoukkueelle, jossa sain olla mukana itsekin. Kussakin ryhmässä yhdelle pelaajalle arvottiin palkinnoksi golfhanska ja Kaarina ja allekirjoittanut olimme onnekkaita, saimme hanskat! Jälkikäteen huomasin, että kiertopalkintoa ei taidettu luovuttaa, mutta kaipa se jossain vaiheessa Muurameen kulkeutuu…

Kiitos tällä kaudella kaikille mukana olleille ja tulokseen vaikuttaneille. Kiitos myös Sepolle joukkueiden kokoamisesta ja upeista peleistä ja peliseurasta. Ennen kaikkea on ollut hienoa pelata näissä joukkueissa ja nauttia Keski-Suomen mahtavista kentistä. Jatketaan vielä pelejä syyskaudella, ehkä lennetään myös etelän maille tai hiotaan lyöntiä parempaan kuosiin talviharjoittelussa Hutungissa. Kukin tavallaan…

Tervetuloa Ryderiin myös uudet seniorit ensi kaudella ja hyvää loppukautta kaikille!

Tämän kirjasi Jyväskylässä Senior Cupin loppuottelupäivän aamuna,

Senioritmk/Erja

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

MGS MidiCup 2016 käynnistyi sateisessa säässä

Muurame Golfin midien kesän aikana pelattava MidiCup käynnistyi torstaina tuulisessa ja sateisessa säässä. GoGolfin sponsoroimaan osakilpailuun osallistui kaiken kaikkiaan 46 pelaajaa.

Naisten retken matkakertomus 2016

Merjo Hakkaraisen matkakertomus MGS:n Naistoimikunnan järjestämästä naisten kevätretkestä "Turkkuses ja Naantalin auringossa 21.5.-22.5.2016"

Junioreiden McDONALD'S Golfkesäleireille avattu 5 lisäpaikkaa!

TULE McDONALD'S -GOLFKESÄLEIRILLE MUURAMEEN!

Vielä yksi Asmo Hakasen Kausistartti - ole nopea!

Toinen holari Muuramen Golfkentällä!

Kauden ensimmäinen Hole-In-One syntynyt!

Tiedote kevät 2016

Tiedote Muurame Golf Oy:n ja Muuramen Golfseura ry:n hallitusten alkuvuoden päätöksistä.

Jarno Monosen golfopetus 2016

Nyt on vihdoin talvi väistynyt, ja Suomen suvi tarjoaa taas parastaan meille golffareille.

Asmo Hakasen golfopetus 2016

Tervehdys golffarit! Talvi on viimein väistynyt kesän tieltä ja on aika laittaa esille tämän kesän golfopetustarjonta. Mukana tarjonnassa on taas jotain uutta ja jotain vanhaa. Valitse omasi ja tule mukaan treenaamaan!

GoGolfin jäsenyys kuuluu MGS:n jäsenyyteen

Kenttä auki - tervetuloa pelaamaan!

18 reikää, kesäviheriöt (väylä 16 pelataan lyhennettynä talviviheriölle, viheriön uudistustyöt käynnissä)

Naisten teematunnit 2016

Ilmoittautuminen alkaa pe 29.4.2016 klo 9.00. Ilmoittautuminen on sitova.

Väylän 16 loppuosa uudistuu

Toimitusjohtaja Hannu Ahvenjärven tiedote 21.4.2016

Midien pelimatka 23.-24.7.2016

Katinkulta ja Paltamo. Ilmoittautuminen 19.6.2016 mennessä. Mukaan mahtuu 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta.