Ryder Cup - Tiedote lopputuloksista

Ryder Cup - Tiedote lopputuloksista

RYDER CUP- finaali Revontulessa 2.9., lopputulokset

Seniorien jo perinteeksi muodostuneessa Ryder Cup- kilpailussa on nyt pelattu kaikki osa-ottelut ja finaali käytiin maanantaina 2.9. Revontuligolfissa Hankasalmella. Pelimuoto oli singel-ottelut, joissa pelattiin kaikki kaikkia vastaan ryhmittäin reikäpeleinä. Pisteytystä oli muutettu viimevuotisesta siten, että finaalilla ei ollut liian suurta, ratkaisevaa merkitystä muihin osa-otteluihin nähden. Pelasimme upeassa säässä, aurinko paistoi ja lämmitti n. 23 asteen verran, mutta tuuli puhalteli aika ponnekkaasti, joten moni taisi tuntea sen lyönneissään, varsinkin vastatuuleen lyötäessä! Vilvoitti mukavasti ja vielä illallakaan ei tarvinnut paksumpaa vaatekertaa. Upea syyskuun alun päivä ja tiukka ottelu neljässä miesten ja kahdessa naisten ryhmässä (4 henkeä kussakin).

Entä sitten tulokset? No,  ne näette oheisesta kaaviosta, josta ilmenee myös, miten kussakin ryhmässä on ropissut pisteitä eri seurojen pelaajille. Lähtötilanne oli kutkuttava, sillä MGS johti LPG:tä kahdella pisteellä ja muut kaksi seuraa olivat kaukana takana. Ja miten siinä sitten kävikään? MGS korjasi koko potin, vaikka LPG niukasti voittikin finaalin, piste-ero oli lopulta vain 1,75 pistettä! Kiitos hienosta suorituksesta finaalijoukkueelle, jossa sain olla mukana itsekin. Kussakin ryhmässä yhdelle pelaajalle arvottiin palkinnoksi golfhanska ja Kaarina ja allekirjoittanut olimme onnekkaita, saimme hanskat! Jälkikäteen huomasin, että kiertopalkintoa ei taidettu luovuttaa, mutta kaipa se jossain vaiheessa Muurameen kulkeutuu…

Kiitos tällä kaudella kaikille mukana olleille ja tulokseen vaikuttaneille. Kiitos myös Sepolle joukkueiden kokoamisesta ja upeista peleistä ja peliseurasta. Ennen kaikkea on ollut hienoa pelata näissä joukkueissa ja nauttia Keski-Suomen mahtavista kentistä. Jatketaan vielä pelejä syyskaudella, ehkä lennetään myös etelän maille tai hiotaan lyöntiä parempaan kuosiin talviharjoittelussa Hutungissa. Kukin tavallaan…

Tervetuloa Ryderiin myös uudet seniorit ensi kaudella ja hyvää loppukautta kaikille!

Tämän kirjasi Jyväskylässä Senior Cupin loppuottelupäivän aamuna,

Senioritmk/Erja

 

Lähettänyt

Jaa:

MUURAME GOLF

AJANKOHTAISET

AJANKOHTAISTA

Kevätinfoa kentältä

Toimitusjohtaja Hannu Ahvenjärven tiedote kevät 2017

Naisten teematunnit 2017

Tänäkin vuonna naistoimikunta tukee vain naisille suunnattuja teematunteja maksamalla osan tunnin hinnasta. Opettajana toimii pro Asmo Hakanen.

SGK Etukortti pelioikeudella pelaavalle

Muurame Golf on SGK:n Etukortti -kenttä! Etukortilla pelioikeuden haltija voi vierailla kaikilla Etukorttikentillä 50 % alennuksella normaalista greenfeestä kolme kertaa kauden aikana.

OSAKAS, olethan muistanut tehdä pelioikeusilmoituksen?

Osakkeenomistajan tulee joka kevät ilmoittaa pelioikeuden käyttö tai tilata erikseen peliliput / sarjakortti nettilomakkeella.

RANGE AUKI!

Range avoinna joka päivä klo 10-20. Palloautomaatti toimii ainoastaan klubilta ostettavilla poleteilla ja ladattavilla napeilla. Huomioithan siis klubin aukioloajat!

eBirdie-sovellus

Golfliitto on luopunut perinteisistä jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia. Kortin korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.

Tiedote jäsenille: MGS Lyöntipelimestaruuskilpailut 2017

Muutos kilpailukalenteriin. Kilpailutoimikunta päätti tänään kokouksessaan, että kaikki sarjat pelaavat samana viikonloppuna Seuran Lyöntipelimestaruuskilpailut. Kyseinen viikonloppu on Golfliiton suositusviikonloppu eli 18.-20.8.2017. Miesten yleinen sarja pelaa 54 reikää pe-su ja muut sarjat 36 reikää la-su.

Naisten tapahtumat 2017

Lämpimästi tervetuloa naistoimikunnan järjestämiin leppoisiin naisten tapahtumiin! Tänä vuonna jokaiseen naisten iltaan ja pelipäivään voit osallistua ilman kilpailupakkoa. Lähde rohkeasti mukaan tutustumaan uusiin pelaajiin ja pitämään hauskaa!

Naisten kevätretki Hämeenlinnaan 20.-21.5.2017

Tervetuloa mukaan leppoisalle matkalle! Mukaan mahtuu 32 naista. Sitova ilmoittautuminen 28.4.2017 mennessä.

MGS:n senioreiden kesän 2017 golfmatka

Senioreiden perinteinen kesän pelimatka suuntautuu Nurmijärvelle ja Tammisaareen 1.-2.6.2017. Ilmoittautuminen päättyy 15.4.2017

Oksien keräystalkoot KE 19.4.2017

MGS Jäsentiedote 2/2017

Osakastiedote 22.2.2017

Vastikelaskutus /// Tiedote yhtiökokouksen päätöksistä /// Pelioikeuksien ilmoittaminen ja juniori-/opiskelijapelioikeudet /// Pelilippujen muuttaminen sarjakortiksi /// Pelioikeuden vuokraaminen Muurame Golfin toimiston kautta

Yhteenvetoa kaudesta 2016

Toimitusjohtaja Hannu Ahvenjärven kooste kaudesta 2016