Seniorien kauden päätös ja Talousseura Senior Cup 2018 -lopputulokset

Seniorien kauden päätös ja Talousseura Senior Cup 2018 -lopputulokset

Keskiviikkona 5.9. vietettiin MGS:n seniorien kuluvan kauden päättäjäisiä ja pelattiin 10. osakilpailu (yhteislähtö klo 14.00 alkaen pistebogeyna). Tilanne oli kutkuttava, sillä kärjessä olevat kolme pelaajaa lähtivät matkaan pienillä piste-eroilla ja lopputulemaa odotettiin jännityksellä.

Kun kaikki olivat päässeet maaliin ja ruokailimme keittiön antimilla (lihapullat kera perunamuusin, pippurikastikkeen ja viinien maistuivat kaikille), puheenporina oli melkoinen ja tunnelma katossa. Ja sitten tulivat tulokset. Leena Martikainen, Marja-Leena Ruopuro ja Jorma Virenius olivat tuo kolmen kopla ja monella saattoi olla mielessä, että kyllähän ”miesvoima” tulisi jylläämään. Mutta naisten peli oli Jorman sanojen mukaan vastustamattoman upeaa ja hänen kohtalonaan oli lopulta jäädä kolmanneksi kokonaiskilpailussa, sillä naiset pitivät pintansa ja veivät kaksi ensimmäistä sijaa ja Jorma jäi pronssille. Mutta hopea ei ole häpeä ja pronssimitalikin on loistava saavutus. Onnea voittajalle Marja-Leenalle, hopea-Leenalle sekä pronssi-Jormalle, jokaiselta hieno suoritus ja heidän pelaamisestaan voisi moni ottaa oppia, mentaalipuolikin taisi toimia! Kiitos myös kaikille muille mukana olleille, yhteensä meitä oli mukana 108 eri pelaajaa tällä kaudella ja keskiarvona eri osakisoissa oli osallistujia 63 per osakisa, Huippuvuosi siis, sillä lisäystä on tullut edelliskauteen.

Alla myös eri sarjojen tulokset kaikille kiinnostuneille. Iso kiitos Talousseuralle hienoista palkinnoista ja tuesta senioreille Muuramessa, mukavasta päättäjäistapahtumasta ja mahtavasta satsauksesta meihin senioripelaajiin: teette arvokasta työtä. Tavataan vielä syksyllä, pelaillaan ja nautitaan hyvistä lyönneistä ja mukavasta seurasta. Ensi kesänä sitten taas kisaillaan. KIITOS!

Ikäsarjojen parhaat:

Naiset 50:

 1. Päivi Rouhiainen
 2. Erja Mononen
 3. Ria Hyvärinen
 4. Marjo Salmenkivi
 5. Erja Lundell

Naiset 65:

 1. Marja-Leena Ruopuro
 2. Leena Martikainen
 3. Marjatta Taipale
 4. Margit Pernu
 5. Kaarina Salonen

Miehet 50:

 1. Petri Martikainen
 2. Marko Lehtonen
 3. Kari Väänänen
 4. Ari Liukkonen
 5. Jari Tuominen

Miehet 60:

 1. Ilkka Ruopuro
 2. Pauli Nuutinen
 3. Olli-Pekka Wennström
 4. Martti Lösönen
 5. Timo I Lahtinen

Miehet 70:

 1. Jorma Virenius
 2. Kari Haromo
 3. Kalervo Lehtinen
 4. Jorma Petäjäaho
 5. Juhani Anttonen

golfkuva.jpg

Iloisin loppukauden terveisin
Senioritoimikunta/Erja

 

 

Lähettänyt

Jaa: