Ohjatut golftreenit kevään 2020 osalta keskeytetään koronaepidemian vuoksi >> Lue lisää

 

 

TALVIHARJOITTELU HUTUNGISSA 2019-2020

Talviharjoittelutila käytössä 23.11.2019 – 26.4.2020

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golfareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy seitsemän. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

>> HINNAT
>> VUOROT
>> VARAUKSET
>> HUTUNKI
>> OPETUS


HINNAT

Seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:

5 kertaa 60 €
10 kertaa 100 €
(juniorit 50 €)
20 kertaa 150 €
 

Alle kouluikäiset pääsevät talviharjoittelutilaan maksavan aikuisen seurassa ilman erillistä veloitusta.

HUOM! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.


Seura laskuttaa ja lähettää sarjakortin (tai voit käydä klubilla noutamassa ja maksamassa sen). Kun ostat sarjakortin seuran kautta, voit hyödyntää maksuvälineenä Smartum liikuntaseteliä- ja mobiilia, Edenredin virikeseteliä ja -korttia, ePassia sekä Eazybreak mobiilipalvelua, TYKY Onlinea ja Tyky-seteleitä.

Sarjakortti on voimassa 26.4.2020 saakka. Käyttämättä jääneistä kerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta. Vaihto tehtävä 15.5.2020 mennessä.

Kertakäynnin hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15 €, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntarahalla.

Kertalippuja voit tiedustella toimistostamme. 


VUOROT

VIIKKOKALENTERISTA näet sovitut seuran vuorot, jotka ovat kiinteät koko kauden ajan. Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja johon voi tulla kuka tahansa.

HUOM! Seuravuoroille voivat mennä AINOASTAAN kyseisen seuran jäsenet. 

Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan, sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta. 

JUNNUTREENIT

Muurame Golfin, Laukaan Peurunkagolfin ja Jyväs-Golfin yhteiset junioreiden talviharjoitukset alkavat Hutungisa sunnuntaina 12.1.2020! Harjoituksia pidetään joka sunnuntai huhtikuun alkuun saakka, lukuun ottamatta hiihtolomaa 23.2. Harjoitukset on tarkoitettu 7-18 vuotialle juniorigolfareille.

Mitä? Hauskoja ohjattuja golf-treenejä

Missä? Hutungin talviharjoittelutilassa, osoite Reinontie 7 Vaajakoski

Milloin? Sunnuntaisin klo 14:15-15:45 välillä 12.1 - 5.4.2020 (23.2. ei harjoituksia)

Kenelle? Kaikille Jyväskylän alueen 7-18 vuotiaille junioreille

Mitä maksaa? 100€. Sisältää 12 ohjatut harjoitukset ja sisäänpääsyn Hutunkiin ko. vuoroilla.

Harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Jyväs-Gofin junioriohjaajat Kimmo Taskinen ja Timo Ristikivi.

Ilmoittautumiset: golfkoulu@jyvasgolf.fi                                                                                  

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita juniorin nimi, ikä, aiempi kokemus ja onko tarvetta mailoille.

Lisätiedot: Kimmo Taskinen, ktaskinen6@gmail.com

 


VARAUKSET

Sarjakorttivaraukset (MGS jäsenille) Muurame Golfin toimiston kautta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi. Ilmoitathan varatessasi jäsennumerosi. Laitathan varauksen yhteydessä myös tietoa, jos maksat osan esim. liikuntaseteleillä. Liikuntasetelit voi tuoda tai postittaa klubille ja osa liikuntarahamaksuista on hoidettavissa myös etänä. Klubilla asioinnista suosittelemme sopimaan etukäteen.


HUTUNKI

Hutunki on avoinna joka päivä klo 10–21. Varaathan suihkuun oman pyyhkeen mukaan. Saunat lämpiävät arkisin klo 17-21 ja la-su klo 10-21. Kahviosta on saatavilla Resta menun annoksia mm. makkaraperunat ja pizzaa ym. Lisäinfo www.hutunki.fi/kahvio


OPETUS

OHJATUT GOLFTREENIT HUTUNGISSA

Tule mukaan treenaamaan golfia rennossa ilmapiirissa ja hyvässä seurassa tiistaisin MGS:n vuorolla joulukuun alusta alkaen.

Ensimmäinen ohjattu golftreeni alkaa Jarnon opastuksessa tiistaina 4.12. Hutungin golfharjoittelutilassa, tervetuloa !

Jarnon vetämät treenit alkavat aina tasatunnein (klo 17-18, 18-19).

Treeneissä harjoitellaan eri pelin osa-alueita kattavasti svingistä puttiin. Opetuksen apuna käytetään videointia tehostamaan oppimista. Halutessasi voit saada myös itsellesi huipputarkkaa videokuvaa tai kuvasarjan omasta svingistäsi. Treenit toteutetaan enintään kuuden hengen pienryhmissä.

Osallistumismaksu 50€/kk (edellyttää osallistumista vähintään 2 kk). Ilmoittaudu marraskuun aikana mukaan niin treenaat joulukuun veloituksetta! 

PGA golfvalmentaja Jarno Mononen

pro.jarno@muuramegolf.fi

puh. 041 541 3595

 

Asmon talven opetusryhmistä voit tiedustella suoraan Asmolta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. 

Golfopettaja Asmo Hakanen 

pro.asmo@muuramegolf.fi

puh. 044 968 0099

 

Tervetuloa harjoittelemaan!

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt