TALVIHARJOITTELU HUTUNGISSA 2020-2021

Talviharjoittelutila käytössä 23.11.2020 – 25.4.2021

Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golfareille. Siellä on käytössä n. 17x39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy seitsemän. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Muurame Golfin ja Jyväs-Golfin kanssa yhdessä.

>> HINNAT
>> VUOROT
>> VARAUKSET
>> HUTUNKI
>> OPETUS


HINNAT

Seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:

5 kertaa 60 €
10 kertaa 100 € 
(juniorit 50 €)
20 kertaa 150 €
 

Alle kouluikäiset pääsevät talviharjoittelutilaan maksavan aikuisen seurassa ilman erillistä veloitusta.

HUOM! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.


Seura laskuttaa ja lähettää sarjakortin (tai voit käydä klubilla noutamassa ja maksamassa sen). Kun ostat sarjakortin seuran kautta, voit hyödyntää maksuvälineenä liikuntarahaa.

Sarjakortti on voimassa 25.4.2021 saakka. Käyttämättä jääneistä kerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta. Vaihto tehtävä 15.5.2021 mennessä.

Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15 €, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntarahalla. Kertalippuja voit tiedustella toimistostamme esim. yritykselle. Kertalippuja myydään 10 kpl nipussa hintaan 100e. 


VUOROT

VIIKKOKALENTERISTA näet sovitut seuran vuorot, jotka ovat kiinteät koko kauden ajan.

MGS:n seuravuorot ovat aina maanantaisin! Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja johon voi tulla kuka tahansa.

HUOM! Seuravuoroille voivat mennä AINOASTAAN kyseisen seuran jäsenet. 

Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan, sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta. 

 


VARAUKSET

Sarjakorttivaraukset (MGS jäsenille) Muurame Golfin toimiston kautta sähköpostitse tanja.kauppinen@muuramegolf.fi tai joonas.nieminen@muuramegolf.fi. Ilmoitathan varatessasi jäsennumerosi. Laitathan varauksen yhteydessä myös tietoa, jos maksat osan esim. liikuntarahalla. Suurin osa liikuntarahamaksuista on hoidettavissa myös etänä. Tällöin voimme postittaa kortin ja tarvittaesa laskuttaa osan maksusta NexGolfiisi. Klubilla asioinnista talvikaudella suosittelemme sopimaan aina etukäteen.


HUTUNKI

Hutunki on avoinna joka päivä klo 10–22. Varaathan suihkuun oman pyyhkeen mukaan. Saunat lämpiävät klo 14 alkaen. Lisäinfo https://www.hutunki.fi/


OPETUS

OHJATUT GOLFTREENIT HUTUNGISSA

Tule mukaan treenaamaan golfia rennossa ilmapiirissa ja hyvässä seurassa MGS:n vuorolla 

Treeneissä harjoitellaan eri pelin osa-alueita kattavasti svingistä puttiin.  

-> LISÄINFOA TREENEISTÄ TULOSSA PIAN

 

JUNNUTREENIT

Muurame Golfin, Laukaan Peurunkagolfin ja Jyväs-Golfin yhteiset junioreiden talviharjoitukset alkavat Hutungissa tammikuussa Harjoitukset on tarkoitettu 7-18 vuotialle juniorigolfareille.

Mitä? Hauskoja ohjattuja golf-treenejä

Missä? Hutungin talviharjoittelutilassa

Milloin? Tammikuu 2021

Kenelle? Kaikille Jyväskylän alueen 7-18 vuotiaille junioreille

Mitä maksaa? Hintatiedot ilmoitetaan pian

Ilmoittautumiset:  Infoa tulossa lähiakoina     

 

                                                                    

Tervetuloa harjoittelemaan!

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt