Klubin ja parkkipaikan välittömästä läheisyydestä löytyy Keski-Suomen suurin ruohorange ja monipuoliset lähipelialueet. Keväisin ja syksyisin lyödään matoilta. Mattoja löytyy myös katoksesta, joten huono sää ei ole este harjoittelulle. Rangelle ja puttiviheriölle ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan itsenäisesti lajia, mailoja voi vuokrata klubirakennuksesta.

Rangelle ja lähipelialueelle ei ole erillistä pääsymaksua tai vaatimuksia green cardista / jäsenyydestä seurassamme. Ainoana pääsyvaatimuksena on kohteliaat käytöstavat muita alueen käyttäjiä kohtaan sekä harjoitusalueiden ja -välineiden hyvästä kunnosta huolehtiminen. Alueella kameravalvonta.

Palloautomaatti toimii poleteilla ja uudelleen ladattavilla rangenapeilla. Poletit ja napit ostettavissa klubilta, aukioloaikojen puitteissa. Yhdellä poletilla saat vuokrattua korillisen rangepalloja (n. 30 kpl).

 


Hinnat

Rangepoletti 3 € / kpl
Rangepoletti green feen maksavalle 1 € *

*) Yksi poletti per henkilö. Tarjous voimassa hinnaston mukaisen täyden green feen caddiemasterin tiskillä maksavalle. Ei koske alennuskortteja/pelilippuja käyttäviä tai tarjous-/vaihtopäiviä)

Mailavuokra 2 € / kpl

Rangenappi (uudelleen ladattava) 8 €

Rangenapin lataukset:
10 kertaa 24 €
20 kertaa 46 €
30 kertaa 66 €

Jäsenten ja osakkaiden alennetut hinnat löydät TÄÄLTÄ

 

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt