AUKIOLOAJAT

Löydät etusivulta

 

Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Klubiravintolassa voit näppärästi tankata itsesi sekä hankkia eväät kierrokselle. Kierrokseen kuuluu 10 minuutin tauko 9 reiän jälkeen klubilla. Ja kierroksen päätteeksi tietysti jälkipelit terassilla.

Pienessä mutta tehokkaassa klubiravintolassamme on tarjolla joka päivä vitriinituotteita suolaisesta makeaan, kahvia, virvokkeita sekä alkoholituotteita C-oikeuksin. Suosittua höyrymakkaraa unohtamatta. 

Lounaspöytään valmistamme kotiruoan (kesäkaudella) päivittäin, tilauksesta myös ryhmille ja isommille porukoille. Listalta löytyy myös muutamia annosruokia, jotka ovat saatavilla päivittäin klo 11.00-17.30. 

>> Lounaslista 

******************************

 

Huikealla aurinkoterassilla voit nauttia talon antimista ja auringosta, kahvilla voit piipahtaa vaikka golfia et pelaisikaan. Lämmintä sisätilaa hyvin rajoitetusti, katettua terassitilaa sitäkin enemmän.

Klubiravintolamme henkilökunta palvelee hymyssä suin ja rennon letkeästi kaikki asiakkaat huomioiden!

Tervetuloa viihtymään!

 

 

 

Yhteystiedot

Marika Puolakka
kahvilavastaava
p. 0400 520 971 (aukioloaikoina)
kahvila@muuramegolf.fi

 

TUTUSTU PALVELUIHIMME! 

Tarjolla golfopetusta, monipuoliset harjoitusalueet sekä kodikkaasta klubitalostamme löytyvät klubiravintola, pro shop sekä wc- ja pukeutumistilat miehille ja naisille. 

>> LUE LISÄÄ

 

ETSITKÖ TÄTÄ? 

Jos et löytänyt etsimääsi, niin...

>> KLIKKAA TÄSTÄ


 Kyllä, nopeasti
 Kyllä, pienen etsinnän jälkeen
 En löytänyt