Golfyhteisö kiittää hyväntekeväisyystempaukseen osallistuneita

Viikolla 25 (20.6.-26.6.) Muuramen Golfissa järjestettiin hyväntekeväisyystempaus, jonka maksuilla tuetaan Ukrainaa kriisin keskellä. Tempaukseen pystyi osallistumaan joko pelaamalla viikkokisaa tai maksamalla tukimaksun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin pelioikeus Muurame Golfiin kaudelle 2023 tai Trackmanin vakiovuoro talveksi. Kaikki viikkokisamaksut ja tukimaksut ovat nyt ohjattu Suomen Punaisen Ristin kautta lyhentämättömänä Ukrainan hyväksi.

Hyväntekeväisyystempauksen avulla saimme kerättyä 1310€ rahaa Ukrainan katastrofirahastoon. Tästä haluamme kiittää valtavasti jokaista, joka tempaukseen on lähtenyt mukaan.

Tuen avulla:

  • tuetaan Punaisen Ristin kansainvälistä avustusoperaatiota rahallisesti 
  • lähetetään Ukrainaan ja sen lähialueille avustustyöntekijöitä
  • lähetetään Ukrainaan ja sen lähialueille materiaaliapua
  • autetaan Suomeen saapuvia pakolaisia


Suomen Punainen Risti on lähettänyt Ukrainaan raha-avun lisäksi majoitus- ja lääkintätarvikkeita sekä kokonaisen terveysklinikan.

Avustustyöntekijät ovat muun muassa logistiikan, terveydenhuollon, psykososiaalisen tuen, viestinnän ja järjestökehityksen ammattilaisia sekä asiantuntijoita, jotka arvioivat muuttuvaa humanitaarista tilannetta ja avun tarvetta.  

Logistiikkaan keskittynyt katastrofivalmiusyksikkö organisoi kansainvälisen Punaisen Ristin materiaaliavun kuljettamista, varastointia ja jakelua Ukrainaan. 

Lahjoituksilla autetaan myös Suomeen saapuvia ihmisiä uuteen alkuun. Tarjoamme heille tarpeen mukaan esimerkiksi vaatteita, hygieniatarvikkeita, juotavaa, ruokaa ja muita perustarpeita. Lisäksi lahjoituksia on käytetty henkisen tuen järjestämiseen.

Arvonnassa onnetar suosi Tero Heikkistä, onnittelut Terolle!

Viikkokisaan reilusti ja lopulliset tulokset voit tarkistaa GameBookista.

Kolmen kärki on kuitenkin seuraava:

1. Aleksi Martikainen (-5), 41 pistettä

2. Raimo Mononen (-3), 39 pistettä

3. Jaana Nyström (-1), 37 pistettä

Onnittelut myös kisassa menestyneille! Palkinnot viikkokisasta odottavat klubilla ja ne ovat noudettavissa tiistaista 28.6. alkaen.

Muurame Golf Oy ja Muuramen Golfseura ry haluavat kiittää jokaista kilpailuun osallistunutta ja tukimaksun maksanutta. On tärkeää auttaa ja on hienoa, kun näin suurin joukoin monet haluavat osallistua hyvän tekemiseen.