Pelioikeudet

VUOKRAPELIOIKEUS 2023

Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa nettiajanvaraustunnukset. Mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 3 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta.

HUOM! Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta.

Pelioikeuden haltijalla lisäetuina mm. edulliset vaihtopäivät Laukaan Peurunkagolfissa, Jyväs-Golfissa ja Himos-Golfissa.

Pelioikeudet tulevat myyntiin verkokauppaan maaliskuussa 2023.

Verkkokauppaostot vaativat kirjautumista omalle tilille.
Omalle tilille pääset kirjautumaan muuramegolf.fi sivujen oikeasta yläreunasta: kirjaudu sisään.
Jäsen, valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu (Huom! Älä valitse rekisteröidy mikäli olet seuran jäsen).


>> KIRJAUTUMISOHJEET

​​​​​​​
Sivuilla tulee olla kirjautuneena sen henkilön tiedoilla kenelle pelioikeus kirjataan.
Voit tilata yhden pelioikeuden / tilaus. Pelioikeus kirjautuu WiseGolf -tilille automaattisesti onnistuneen verkkokauppatilauksen jälkeen eikä muita toimenpiteitä tarvita.


Kauden 2023 vuokrapelioikeudet tulevat myyntiin verkkokauppaamme maaliskuun aikana eli heti kun mahdollista. Seuraathan ilmoitteluamme kotisivuilla ja somessa.

Aikuisten pelioikeuksia tulee vuokralle edellisvuosien tapaan reilu mutta rajallinen määrä. Varmistat pelioikeuden itsellesi toimimalla hyvissä ajoin ja ostamalla pelioikeuden reilusti ennen kauden alkua, sillä kysytyt Muurame Golfin pelioikeudet ovat edelliskausina loppuneet kesken vasta kentän avaamisajankohtana tai heti pian sen jälkeen. Tasapuolisuuden nimissä emme voi ottaa vastaan ennakkovarauksia.

Pelioikeushinnat 2023 MGS jäsen / Vieraspelaaja

Aikuinen 650€ /690€

Opiskelija (päätoimisesti opiskeleva) 455€ /590€

Juniorit 19-21v. (s.2002-2004) 290€ /490€

Juniorit max. 18v. (s.2005 tai myöh.) 50€/ 250€


Etkö ole vielä MGS:n jäsen, mutta haluasit jäseneksi ja täten edullisemman pelioikeusmaksun? Täytä ja lähetä netin kautta Muuramen Golfseura ry:n jäsenhakemuslomake.

Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksut 2023

Aikuiset 98€

Opiskelijat 68€

Juniorit (s. 2002 tai myöhemmin) 42€


  • Opiskelijoiden pelioikeuksista on poistettu ikärajoitus. Edellytys opiskelijapelioikeudelle on päätoiminen opiskelijastatus ja voimassa oleva sekä maksettu MGS:n jäsenyys. Lisäksi mm. 18 vuotiaalle ja tätä nuoremmalle MGS:n jäsenelle junioripelioikeus maksaa kaudelle 2023 vain 50€!
  • Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.
  • Muuramen Golfseura ry:n jäsen, huolehdithan että kauden jäsenmaksusi on kunnossa tilatessasi jäsenhintaisen tuotteen!

Osta pelioikeus vaivattomasti verkkokaupasta kun maksat vuokrapelioikeuden heti omassa verkkopankissa, ePassilla tai tai Smartum Paylla.

Verkkokaupan kautta tehdyn ja maksetun tilauksen voimme kirjata käyttäjälleen heti eikä muita toimenpiteitä tarvita.

>> VERKKOKAUPPA / PELIOIKEUDET

(Myynti alkaa kevättalvella 2023)

Jos haluat maksaa pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan muulla liikuntarahalla, kuten paperisilla liikuntasetelelillä, Edenredillä, Eazybrekilla lahjakortilla tai edellisten yhdistelmällä täytä alla oleva lomake. Mahdollisen loppuerotuksen laskutamme WiseGolfiisi.

(Myynti alkaa kevättalvella 2023)

>>Täytä alla oleva haluat maksaa pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan muulla liikuntarahallaPelioikeuksia on tilattavissa rajallinen määrä ja verkkokaupankin kautta pelioikeudet kirjataan tilaajille tilausjärjestyksessä automaattisesti.

Muurame Golfin toimisto palvelee alkukevään pääosin etänä ja klubilla asioimisen sijaan tullaan asiointi hoitamaan etänä.


Tervetuloa pelioikeusostoksille!