Pelioikeudet

VUOKRAPELIOIKEUS 2022

Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa nettiajanvaraustunnukset. Mahdollisuus varata aikoja 5 päivää eteenpäin (kuluva päivä laskettu mukaan) ja maksimi 3 yhtäaikaista voimassaolevaa varausta.

HUOM! Osakkeenomistajan edut säilyvät osakkeenomistajalla, kyse on siis ainoastaan pelioikeuden vuokrauksesta.

Pelioikeuden haltijalla lisäetuina mm. SGK etukortti -mahdollisuus sekä edulliset vaihtopäivät Laukaan Peurunkagolfissa, Jyväs-Golfissa ja Himos-Golfissa.

Verkkokauppaostot vaativat kirjautumista omalle tilille.
Omalle tilille pääset kirjautumaan muuramegolf.fi sivujen oikeasta yläreunasta: kirjaudu sisään.
Jäsen, valitse sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu (Huom! Älä valitse rekisteröidy mikäli olet seuran jäsen).

Päivitys 6.5.2022 aikuisten pelioikeudet loppuunmyyty


>> KIRJAUTUMISOHJEET

​​​​​​​
Sivuilla tulee olla kirjautuneena sen henkilön tiedoilla kenelle pelioikeus kirjataan.
Voit tilata yhden pelioikeuden / tilaus. Pelioikeus kirjautuu WiseGolf -tilille automaattisesti onnistuneen verkkokauppatilauksen jälkeen eikä muita toimenpiteitä tarvita.


Vuokrapelioikeus 2022

Hinnasto jäsen/vieras

Aikuinen 650€ / 690€

Opiskelija (päätoimisesti opiskeleva) 455€ / 590€

Juniorit 19-21v. (s.2001-2003) 290€ / 490€

Juniorit max. 18v. (s.2004 tai myöh.) 50€ / 250€

(Hinnat sis. alv 10%) Hintamuutos voi olla mahdollinen koskien 11.3.2021 jälkeen tehtäviä tilauksia.


Etkö ole vielä MGS:n jäsen, mutta haluasit jäseneksi ja täten edullisemman pelioikeusmaksun? Täytä ja lähetä netin kautta Muuramen Golfseura ry:n jäsenhakemuslomake.

Muuramen Golfseura ry:n jäsenmaksut 2022

Aikuiset 98€

Opiskelijat 68€

Juniorit (s. 2001 tai myöhemmin) 42€


  • Opiskelijoiden pelioikeuksista on poistettu ikärajoitus. Edellytys opiskelijapelioikeudelle on päätoiminen opiskelijastatus ja voimassa oleva sekä maksettu MGS:n jäsenyys. Lisäksi mm. alle 18 vuotiaalle MGS:n jäsenelle junioripelioikeus maksaa kaudelle 2022 vain 50€!
  • Juniori- tai opiskelijapelioikeuden voi ostaa MGS ry:n jäsenelle myös erikseen, ilman että vanhemmilla on osaketta tai pelioikeutta.
  • Muuramen Golfseura ry:n jäsen, huolehdithan että kauden 2022 jäsenmaksusi on kunnossa tilatessasi jäsenhintaisen tuotteen!

Osta pelioikeus vaivattomasti verkkokaupasta kun maksat vuokrapelioikeuden heti omassa verkkopankissa, ePassilla tai tai Smartum Paylla.

Verkkokaupan kautta tehdyn ja maksetun tilauksen voimme kirjata käyttäjälleen heti eikä muita toimenpiteitä tarvita.

>> VERKKOKAUPPA / PELIOIKEUDET

(Loppuunmyyty)

Jos haluat maksaa pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan muulla liikuntarahalla, kuten paperisilla liikuntasetelelillä, Edenredillä, Eazybrekilla lahjakortilla tai edellisten yhdistelmällä täytä alla oleva lomake. Mahdollisen loppuerotuksen laskutamme WiseGolfiisi.

(Loppuunmyyty)

>>Täytä alla oleva haluat maksaa pelioikeusmaksusi osin tai kokonaan muulla liikuntarahallaPelioikeuksia on tilattavissa rajallinen määrä ja verkkokaupankin kautta pelioikeudet kirjataan tilaajille tilausjärjestyksessä automaattisesti.

Muurame Golfin toimisto palvelee alkukevään pääosin etänä ja klubilla asioimisen sijaan tullaan asiointi hoitamaan etänä.


Tervetuloa pelioikeusostoksille!