Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kilpailuihin tulee ilmoittautua silloin kun ilmoittautumisaika on käynnissä. Ilmoittautumisaika ilmenee kilpailukutsusta. Poikkeustilanteita lukuunottamatta kilpailuihin ilmoittautuminen alkaa kahta viikkoa ennen kilpailua klo 9.00 ja päättyy kahta päivää ennen klo 18.00 (sunnuntaina pelattavien kilpailuiden ilmoittautuminen päättyy jo torstaina). Pelaaja on itse vastuussa ilmoittautumisen oikeellisuudesta.

Lähtölistan luomisen jälkeen tulleista ilmoittautumisista perimme 10 euron lisämaksun (kilpailusta riippumatta). Lisämaksu perustuu jälki-ilmoittautuneista syntyvään lisätyöhön, kun joudumme tekemään muutoksia jo tehtyihin listoihin.

Lähtölistat tehdään arvonnalla (poikkeukset mainittu kilpailukutsuissa), lähtöaikaa voi toivoa ainoastaan aikaisin tai myöhään. Tarkempaa lähtöaikaa, pelikavereita tai yhteislähdön lähtötiitä ei voi toivoa. Poikkeuksena erikoiskilpailut, kuten Juhannusmittelöt. Sekä mahdolliset terveydelliset tai muut rajoittavat syyt, joista on esitettävä lääkärintodistus.

Vinkki: Jos tulet toisen kilpailijan kanssa samalla kyydillä, voitte toivoa molemmat joko aikaista tai myöhäistä lähtöä. Näin ollen tulette sijoittumaan suhteellisen lähekkäin, riippuen osallistujamäärästä ja siitä kuinka paljon lähtöaikatoiveita on esitetty.

Osallistumisen peruuttaminen

Ennen ilmoittautumisajan umpeutumista pelaaja voi perua osallistumisensa ilman sanktioita. Kilpailun ilmoittautumisajan päätyttyä, kilpailuun ilmoittautunut pelaaja on velvollinen maksamaan 25 euron suuruisen maksun (myös pelioikeudelliset pelaajat), vaikkei jostain syystä kilpailua pelaisikaan. Mikäli kilpailija on estynyt osallistumasta kilpailuun sairauden tms. hyväksyttävän syyn vuoksi, tulee hänen ilmoittaa poisjäännistään mahdollisimman pian caddiemasterille. Vapautuksen maksusta voi myöntää vain kilpailutoimikunta. Ainoastaan lääkärintodistus tai muu painava syy (joka on estänyt perumisen ajoissa) oikeuttaa vapautukseen maksusta. Kilpailutoimikunta käsittelee asiat tapauskohtaisesti. Jotta vapautus maksusta voidaan myöntää, on ilmoitus oltava kilpailunjohtajalla viimeistään puoli tuntia ennen kilpailijan lähtöaikaa. Kilpailusta poisjääminen saattaa johtaa maksun perimisen lisäksi myös muihin kurinpidollisiin toimenpiteisiin.

Golfliiton alaisiin kilpailuihin ilmoittautuminen

Kaikilla suomalaisten golfseurojen jäsenillä on myös oma tunnus GolfBoxjärjestelmään. Kirjauduttuasi järjestelmään voit mm. ilmoittautua Golfliiton alaisiin kilpailuihin ja varata tiiaikoja kentille Suomessa, pohjoismaissa, Virossa ja Espanjassa https://golfbox.golf/#/ Käyttäjätunnus Golfboxiin = fi-[seuratunnus]-[jäsennumero] (esim. fi-64-9999). Muuramen Golfseura ry:n seuratunnus on 64. Käyttäjätunnuksesi loppuosa on oman kotiseurasi jäsennumero. Oletussalasanasi on syntymäaikasi muodossa ppkkvv (esim. 050803). Seuratunnukset >> https://golfpiste.com/seuratunnukset/