Talviharjoittelu Hutungissa

Talviharjoittelu Hutungissa 2022-2023

Talviharjoittelutila käytössä 21.11.2022-23.4.2023.
Vaajakoskella Hutungin liikuntakeskuksen yläkerrassa on lämpimät talviharjoittelutilat golfareille. Käytössä on n. 17×39 metrin kokoinen halli, jossa on lähes 200 m2 lähipelialue. Uusi puttimatto ja uusitussa viheriössä kallistukset ja matto käyttäytyvät lähes oikean viheriön tapaan sille chipattaessa. Lyöntipaikkoja löytyy 7. Tilat on toteutettu Laukaan Peurunkagolfin, Jyväs-Golfin ja Muurame Golfin kanssa yhdessä.

Hinnat

Seuran jäsenille myydään edullisempia henkilökohtaisia sarjakortteja:
5 kertaa 60 €
10 kertaa 100 €
(juniorit 50 €)
20 kertaa 150 €

Alle kouluikäiset pääsevät talviharjoittelutilaan maksavan aikuisen seurassa ilman erillistä veloitusta.
HUOM! 10 ja 20 kerran sarjakortteihin voi nimetä ostovaiheessa kaksi eri henkilöä, jotka voivat käyttää korttia, henkilöllisyys todistettava tarvittaessa Hutungissa. Kyseisten henkilöiden pitää kuulua kortin myyneeseen seuraan.

Voit ostaa sarjakortin verkkokaupasta ja lähettämme sarjakortin postitse (tai voit käydä klubilla noutamassa ja maksamassa sen). Toimitamme kortteja tarvittaessa myös Hutunkiin n. 1xvko.
Kun ostat sarjakortin seuran kautta, voit hyödyntää maksuvälineenä liikuntarahaa. Suurin osa liikuntarahamaksuista on veloitettavissa etänä joten voit tilata kortin myös puhelimitse/sähköpostitse.
Sarjakortti on voimassa 23.4.2023 saakka. Käyttämättä jääneistä kerroista (10- ja 20 kerran kortit) on mahdollista saada hyvityksenä 1 poletti / käyttämätön kerta. Vaihto tehtävä 12.5.2023 mennessä.
Kertalipun hinta Hutungin kassalta ostettuna on 15 €, on sitten minkä seuran jäsen tahansa tai aloittelija. Kertamaksua ei voi maksaa Hutungissa liikuntarahalla. Kertalippuja voit tiedustella toimistostamme myös mm. yrityksellesi. Kertalippuja myydään 10 kpl nipussa hintaan 100e.



Hutungin talviharjoittelutilan varauskalenterista näet sovitut seuran vuorot, jotka ovat kiinteät koko kauden ajan. MGS:n seuravuorot ovat aina maanantaisin! Pallot kuuluvat hintaan. Lisäksi on avoimia yleisövuoroja johon voi tulla kuka tahansa.

​​​​​​​
HUOM! Seuravuoroille voivat mennä AINOASTAAN kyseisen seuran jäsenet.
Kun tulet harjoittelemaan, ilmoittaudu aina ensin kassalla, jossa kuitataan sarjalipun käyttö, otetaan nimi ja seura ylös. Voit siis käydä joko oman seuran vuorolla tai yleisövuorolla, miten vain pääset parhaiten tulemaan, sarjalippu käy joka vuorolla maksuvälineenä. Noudata golfetikettiä ja hallin sääntöjä. Varaa mukaan myös sisä-/golfkengät. Kun olet mielestäsi harjoitellut riittävästi, anna tilaa muille, max. 2h/ kerta.
Huolehdithan riittävistä etäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta. Pukuhuoneet ovat käytössä. Asiakaspalvelusta löytyy roiskesuoja, joka suojaa sekä henkilökuntaa että asiakkaita. Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tunnet olevasi sairas, ethän tule harjoittelemaan.

VARAUKSET
Sarjakorttivaraukset (MGS jäsenille) Muurame Golfin verkkopaupan kautta tai sähköpostitse toimisto@muuramegolf.fi. Valitse verkkokaupassa tekemäsi ostoksen maksutavaksi: pikanpäällä, mikäli käytössäsi on liikuntarahaa. Suurin osa liikuntarahamaksuista on hoidettavissa myös etänä. Tällöin voimme postittaa kortin tai toimittaa sen suoraan Hutunkiin.

HUTUNKI
Hutunki on avoinna su-pe klo 10.00-21.00, la 10.00-22.00.

Saunat lämpiävät klo 16 alkaen. Varaathan suihkuun oman pyyhkeen mukaan.

Lisäinfo https://www.hutunki.fi/