Harjoitusalueet

Harjoitusalueet

Klubin ja parkkipaikan välittömästä läheisyydestä löytyy Keski-Suomen suurin ruohorange ja monipuoliset lähipelialueet. Kesäisin ruohorange käytössä torstaista sunnuntaihin (ma-ke lyödään matoilta). Keväisin ja syksyisin lyödään matoilta. Mattoja löytyy myös katoksesta, joten huono sää ei ole este harjoittelulle. Rangelle ja puttiviheriölle ovat tervetulleita kaikki kokeilemaan itsenäisesti lajia, mailoja voi vuokrata klubirakennuksesta. Rangepallojen omatoiminen kerääminen rangelta ehdottomasti kielletty.


Muurame Golfin ruohorange on kesäisin auki joka viikko torstaista sunnuntaihin. Tällöin lyöminen tapahtuu erikseen naruilla merkatulta alueelta, jotta voimme varmistaa ruohorangen tasaisen kulumisen ja täten pitää rangen myös hyvässä kunnossa.

Maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin ruohorangen annetaan palautua ja siinä tehdään erilaisia kentänhoidollisia huoltotöitä, josta johtuen rangella lyöminen maanantaista keskiviikkoon tapahtuu lyöntimatoilta.

Kunnioitathan näitä ruohorangen aukioloaikoja, jotta range pysyy hyvässä kunnossa.


Rangelle ja lähipelialueelle ei ole erillistä pääsymaksua tai vaatimuksia green cardista / jäsenyydestä seurassamme. Ainoana pääsyvaatimuksena on kohteliaat käytöstavat muita alueen käyttäjiä kohtaan sekä harjoitusalueiden ja -välineiden hyvästä kunnosta huolehtiminen. Alueella kameravalvonta.

Palloautomaatti toimii poleteilla ja uudelleen ladattavilla rangenapeilla. Poletit ja napit ostettavissa klubilta, aukioloaikojen puitteissa. Yhdellä poletilla saat vuokrattua korillisen rangepalloja (n. 32 kpl).

Palloautomaatissa on nyt myös keltainen Nayax -kortinlukija, jolla maksun voi suorittaa pankki -tai luottokortilla.

Kortinlukija hyväksyy yleisimmät maksukortit.

3 € maksun voi suorittaa

  • Lähimaksuna (debit)
  • Sirukortti maksuna (credit) jolloin kortti työnnetään laitteen alareunasta sisään

Maksu tapahtuu automaattisesti, erillisiä valintoja ei tarvitse tehdä. Onnistuneen maksun jälkeen automaatti antaa palloja 32 kpl. Muistathan laittaa pallokorin paikalleen ennen maksua.