Ravintola


Kunnon eväillä jaksaa pelata!

Tervetuloa kierrokseen kuuluvalla 10 minuutin tauolla kentän keskellä sijaitsevaan kahvila-ravintolaan nauttimaan talon antimista ja rennosta tunnelmasta sekä valitsemaan eväät mukaan kierrokselle.

Klubimme kahvila-ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla, viheriöiden ympäröimänä, aivan golfkentän ytimessä. Huikealta aurinkoterassilta saadaan nauttia näkymästä suoraan ykkösväylälle. Lämmintä sisätilaa klubilla on rajoitetusti, katettua terassitilaa sitäkin enemmän.

Valikoimissa on mm. virvokkeita, kahvia sekä vitriinin makeita ja suolaisia antimia. Varsinaisen sesongin aikaan tarjolla on myös aamupuuro ja suosituimmat ruoka-annokset voit tilata klubin kesämenulta. Hyvä ruoka ja juoma kruunaa golfpäivän.

Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja jälkipelien lomaan onkin tarjolla juomia moneen makuun ryydittämään kierroksen pieniä ja suuria onnistumisia! Hole-in-one-lyöntiä juhlistetaan tottakai tyylillä ja etiketin mukaisin juomatarjoiluin! Mietoja juomia voit ostaa juomia myös mukaan.
Kahvilan pikkulämpimät (mm. hodari, höyrymakkara) saatavilla päivittäin klo 10-20:30.

A la Carte- menun annokset tilattavissa päivittäin klo 11-19.


Tilaa taukoeväät valmiiksi

Tilaa taukoeväät soittamalla valmiiksi väylien 9 ja 18 tiiboxeista p. 0400520971/ kahvila

Valikoimissa myös mm. höyrymakkara- ja nakit, hot dog, täytetyt leivät, hedelmät, makeiset, jäätelöt ja monet muut suolaiset ja makeat herkut sekä kuumat ja kylmät juomat.

Reilumpaan nälkään klubimenulta esim. suosittuja hampurilaisannoksia.

Kysy henkilökunnalta lisää myös kasvisvaihtoehdoista.


Kahvila palvelee päivittäin klo 8.00-21.00

-Kilpailuaamuina avaamme tarvittaessa aiemmin-

Kahvilan valikoima ja aukioloajat päivittyvät sesongin mukaan.


Kahvilan yhteystiedot golfkaudella

p. 0400520971

kahvila@muuramegolf.fi

Lämpimästi tervetuloa!

-Golfkauden ulkopuolella pyydämme olemaan yhteydessä toimistoon-