Kilpailu-, koulutus- ja tasoitustoimikunta

Kilpailu-, koulutus- ja tasoistustoimikunta

Toimikunta vastaa kilpailujen järjestämisestä yhdessä Muurame Golf Oy:n kanssa. Tämä sisältää kilpailukalenterin laadinnan sekä kilpailujen järjestämisessä tarvittavan organisaation määrittämisen ja kouluttamisen. Ennen pelikauden alkua päivitetään kilpailumääräykset sekä tarkistetaan yhdessä kenttätoimikunnan kanssa kentän merkinnät sekä paikallissäännöt.

Toimikunnan tehtävänä on parantaa seuran jäsenten pelitaitoja sekä sääntö- ja etikettitietoutta. Toimikunta pyrkii edistämään jäsenten pelitaitojen kehittämistä, sekä järjestää ennen kauden alkua sääntö- ja etikettikoulutusta.


Toimikunnan puheenjohtaja:

Petri Martikainen
puh. 041 546 9755
mara.martikainen@gmail.com


Toimikunnan jäsenet:

Ensio Virtanen
Irmeli Pietilä
Ari Liukkonen
Niklas Huovila
Sari Fors
Antti Nurmi
Markus Lappi
Tommi LinnaHaku Muuramen Golfseuran edustuspelaajaksi

Muuramen Golfseuran edustuspelaajat

Muuramen Golfseura ry tukee omia jäseniä, jotka kiertävät Suomen Golfliiton alaisia kiertueita tai osallistuvat sm-tason kilpailuihin. Jäsenien taloudellinen tukeminen on kohdistunut kilpailuista tuleviin kuluihin (osallistumismaksu).

Kilpailumäärät ovat kasvaneet ja samoin kilpailuihin osallistuvat jäsenet. Haluammekin varmistaa että kaikilla Muuramen Golfseuran jäsenillä on samat mahdollisuudet saada taloudellista tukea kilpailu- ja harjoitustoimintaan. Tästä syystä kehitämme toimintatapaamme tukien suhteen ja haluamme selventää miten tukea on mahdollista saada ja mitä se pelaajalta itseltä vaatii.

Edustuspelaamisen edellytykset

Muuramen Golfseuran kilpailutoimikunnan hyväksymät edustuspelaamisen kilpailukategoriat:

 • Finnish Tour (FT)
 • Mid Tour
 • Finnish Senior Tour (FST)
 • Senioreiden haastajatour
 • SM kisat (Golfliiton viralliset SM yksilö- ja joukkuekilpailut)
 • E-Tour

Seura voi myöntää tukea tasoituksettomiin lyöntipelikilpailuihin. Kaikkiin oheisen listan ulkopuolisiin kilpailuihin tulee tukea anoa erikseen seuran kilpailutoimikunnalta.
Muuramen Golfseuran junioreiden ei tarvitse hakea edustuspelaajiksi, vaan heidän osallistumistaan Golfliiton alaisiin kilpailuihin tuetaan junioritoimikunnan toimesta.

Edustuspelaajien tukeminen

Edustuspelaajat tekevät kirjallisen pelaajasopimuksen Muuramen Golfseuran kanssa ja sitoutuvat maksamaan edustuspelaajan omavastuuosuuden (50 euroa).
Tukea ei makseta matka-, majoitus- tai ruokailukuihin.

 • Pelaaja voi saada tukea kauden aikana enintään 400 euroa kilpailumaksuihin
 • Pelaaja saa edustuspaidan
 • Rangepoletteja 20 kpl
 • Edustuspelaajille omat opetusklinikat
 • Alennetun hinnan Trackman harjoitteluun


Tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät pelaajasopimuksesta, joka toimitetaan kaikille edustuspelaajahakemuksen tehneille.