McDonald's golfleirit junioreille

Muuramen golfseuran ensimmäinen McDonald’s -kesäleirit järjestetään 3.-5.6.2024 ja 1.-3.7.2024. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-16 -vuotiaat golfista kiinnostuneet lapset ja nuoret. Leirillä liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan golfin lajitaitoja hauskaa pitäen. Aiempaa kokemusta golfista ei tarvita, mutta leiri sopii myös lajia harrastaneillekin. Golfvälineetkin löytyvät tarvittaessa lainaan seuran puolelta, mutta omat mailat kannattaa ottaa mukaan, jos sellaiset löytyvät!

Leirille mahtuu mukaan 30 junioria / leiri (ilmoittautumisjärjestyksessä). Leiri järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan.

Ohjaajina leirillä toimivat lasten ja nuorten liikunnan ammattilaiset, seuran omat junnuvetäjät Antti, Samuli & Jesse.

Leiripäivät alkavat klo 10 yhteisellä kokoontumisella rangekatoksen edessä ja päättyvät samaan paikkaan klo 14. Mukaan tarvitaan säänmukaiset liikuntavälineet, juomapullo sekä halutessaan omat golfvälineet.

Leirin jälkeen on mahdollista suorittaa Green Card MGS:n pron Harri Thilin opastuksessa. Junioreille suunnatut Green Card -kurssit järjestetään, mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään 4 junioria.

Leirin hinta on 95 € / juniori. Hinta sisältää laadukkaan ohjauksen, päivittäisen lounaan, välipalan sekä leiripaidan.

Ilmoittautuminen alla olevien tapahtumien kautta. Huom! Ilmoitathan mikäli lapsi tarvitsee lainamailat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot.


JUNIOREIDEN GREEN CARD –KURSSIT/Green Card-suoritukset MC DONALD'S LEIRIEN JÄLKEEN:

Golfkesäleiri antaa hyvät valmiudet Green Cardin suorittamiseen. Leirin jälkeen on mahdollista suorittaa Green Card MGS:n pron Harri Thilin opastuksessa. Junioreille suunnatut Green Card -kurssit järjestetään, mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään 4 junioria.

Golftaidon ajokortti eli Green Card mahdollistaa liittymisen jonkin seuran jäseneksi ja lajin aloittamisen ihan oikealla kentällä.

Green Cardin suoritukseen huipentuvan jatkokurssin hinta on 39 € ja sisältää lainamailat kurssin ajaksi, pallot, ohjauksen ja välipalan sekä tietysti Green Cardin suorituksen kentällä.