McDonald's golfleirit Junioreille

Tervetuloa mukaan viihtymään reippaan liikunnan ja mielenkiintoisen pelin parissa McDonald's -golfkesäleirille Muurame Golfin hienolle kenttäalueelle! Leirillä pääset kokeilemaan golfia ohjatusti aidoissa olosuhteissa niin harjoitusradalla kuin ihan oikealla golfkentälläkin. Golfkesäleirille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla välttämättä Green Cardia tai omia mailoja, vaan voit tulla tutustumaan uuteen lajiin mukavan kaveriporukan kanssa. Leirillä tutustutaan golfin salaisuuksiin sekä harjoitellaan lajitekniikoita päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Leiri on suunnattu 6 – 18 -vuotiaille. Vanhemman toiveesta esim. sisarukset voidaan sijoittaa samaan ryhmään.

Leirille mahtuu mukaan 30 junioria/leiri ilmoittautumisjärjestyksessä. Golfkesäleiri järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan (8) junioria. Golfkesäleiri antaa valmiudet Green Cardin suorittamiseen.

Leiri alkaa aamukymmeneltä lyhyellä leiri-infolla, johon myös vanhemmat/huoltajat voivat halutessaan osallistua. Leiri päättyy klubitalolle joka päivä klo 13.00. Leirin lopuksi jaetaan leiridiplomit kaikille osallistujille. Pyydämme tuomaan lapset leirille hyvissä ajoin ja samoin hakemaan leiriltä klo 13.

Leirille tulisi varustautua säänmukaisin asustein ja juomapullon kera. Omat mailat voi ottaa mukaan, jos sellaiset löytyvät. Aamut saattavat olla viileitä, joten muistakaa sään mukainen ja riittävän lämmin pukeutuminen!

Golfkesäleirin hinta on 95 €. Leirimaksu maksetaan leiripäivien aikana klubitalon caddiemasterille. Välttääksemme kassaruuhkan voi maksun hoitaa joustavasti leirin aikana (ma-ke), junioria tuodessa tai hakiessa. Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineet ja päivittäisen lounaan.


JUNIOREIDEN GREEN CARD –KURSSIT/Green Card-suoritukset MC DONALD'S LEIRIEN JÄLKEEN:

Golfkesäleiri antaa hyvät valmiudet Green Cardin suorittamiseen ja kokenut golfopettajamme PGA Pro Tommi Linna järjestääkin kaikille halukkaille leirin jatkoksi Junioreiden Green Card -kurssin.

Golftaidon ajokortti eli Green Card mahdollistaa liittymisen jonkin seuran jäseneksi ja lajin aloittamisen ihan oikealla kentällä.

Green Cardin suoritukseen huipentuvan jatkokurssin hinta on 39 € ja sisältää lainamailat kurssin ajaksi, pallot, ohjauksen ja välipalan sekä tietysti Green Cardin suorituksen kentällä.

Leireille ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella, tervetuloa!

McDonald's -leiriasioissa voit olla myös tarvittaessa yhteydessä klubin caddiemasteriin tai leiriohjaajaan:

PGA Pro Tommi Linna

Mob: 0400 917 133

E-Mail: tommi.linna@golf.fi