Reikäpelimestaruus 2024

MGS:n vuoden 2024 reikäpelimestaruuskilpailut alkavat taas! Ensimmäinen kierros kaikissa sarjoissa pelataan 3.6.2024 alkaen. Reikäpelikierrokset pelataan niin, että jokaiselle kierrokselle (myös pronssi- ja finaaliottelulle) varataan aikaa 2 viikkoa. Kierrosten tarkemmat ajankohdat selviävät reikäpelikaaviosta, kun osallistujien tarkka lukumäärä on selvillä. Kaavio julkaistaan lauantaina 1.6.2024

Reikäpelikaavio muodostetaan kilpailumääräysten mukaisesti niin, että edellisvuoden reikäpelimestaruuskilpailun neljä parasta sijoitetaan ensimmäisenä kaavioon sijoitusjärjestyksessä (mikäli he ovat ilmoittautuneet kilpailuun) ja loput ilmoittautuneista tasoitusjärjestyksessä (ilmoittautumishetken tasoitus).

Reikäpelikaaviossa viivan ylempänä oleva pelaaja ottaa yhteyttä alempana olevaan pelaajaan. Pelaajat sopivat keskenään lähtöajan annettujen aikarajojen puitteissa tai heti kun vastustaja on tiedossa. Mikäli pelaaja ei saa yhteyttä vastustajaansa tai yhteistä peliaikaa ei saada sovittua, pelaajan tulee olla 1. teellä ko. pelikierroksen viimeisenä päivänä klo 17.00. Pelaaja, joka ei ole tällöin paikalla, tulkitaan luovuttaneeksi. Mikäli kumpikaan pelaaja ei ilmesty paikalle viimeisenä päivänä klo 17.00 tai reikäpelikaaviossa ei ole merkintää pelaajien tuloksesta, suljetaan molemmat pelaajat kilpailusta. Hävinnyt pelaaja ilmoittaa tuloksen caddiemasterille ja voittaja varmistaa, että merkintä tehdään.


Kilpailumaksu:

10€ + pelioikeus/pelilippu (juniorisarjoissa 5€)

45€ ilman pelioikeutta (juniorisarjoissa 25€)

Kilpailumaksu on kertaluontoinen, kierrosten lukumäärällä ei ole merkitystä hintaan.

Kilpailumaksu on sarjakohtainen, eli mikäli osallistut useampaan sarjaan, tulee jokaisen sarjan kilpailumaksu maksaa erikseen.


Sarjat:

Naiset, tii 51 KAAVIO

SN50, tii 47 KAAVIO

Miehet, tii 58 KAAVIO

SM50, tii 56 KAAVIO

SM60, tii 56 KAAVIO

SM70, tii 51 KAAVIO

Juniorit, tii 56 ja 47 KAAVIO

​​​​​​​​​​​

Aikuisten sarjat järjestetään, mikäli imoittautuneita on vähintään 6. Juniorisarjat järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Reikäpelit pelataan ilman tasoituksia ja kilpailukierrokset eivät vaikuta pelaajan tasoitukseen. Kilpailu on ainoastaan Muuramen Golfseuran jäsenille.