Reikäpelimestaruus 2023

MGS:n vuoden 2023 reikäpelimestaruuskilpailut alkavat taas! Ensimmäinen kierros kaikissa sarjoissa pelataan 5.-25.6. Reikäpelikierrokset pelataan niin, että jokaiselle kierrokselle (myös pronssi- ja finaaliottelulle) varataan aikaa 2 viikkoa. Ensimmäiselle kierrokselle aikaa on varattu poikkeuksellisesti kolme viikkoa. Kierrosten tarkemmat ajankohdat selviävät reikäpelikaaviosta, kun osallistujien tarkka lukumäärä on selvillä. Kaavio julkaistaan lauantaina 3.6.

Reikäpelikaavio muodostetaan kilpailumääräysten mukaisesti niin, että edellisvuoden reikäpelimestaruuskilpailun neljä parasta sijoitetaan ensimmäisenä kaavioon sijoitusjärjestyksessä (mikäli he ovat ilmoittautuneet kilpailuun) ja loput ilmoittautuneista tasoitusjärjestyksessä (ilmoittautumishetken tasoitus).

Ilmoittautuminen alkaa reikäpelimestaruuskilpailuihin 18.5. ja päättyy 1.6. Ilmoittautuminen tapahtuu GameBookiin (linkki tapahtumakalenterissa), sähköpostitse tai soittamalla caddiemasterille.


Kilpailumaksu:

10€ + pelioikeus/pelilippu (juniorisarjoissa 5€)

45€ ilman pelioikeutta (juniorisarjoissa 25€)

Kilpailumaksu on kertaluontoinen, kierrosten lukumäärällä ei ole merkitystä hintaan.


Sarjat:

Miehet, tii 58 REIKÄPELIKAAVIO MIEHET

Naiset, tii 51 PERUTTU

SM50, tii 58 REIKÄPELIKAAVIO SM50

SN50, tii 47 PERUTTU

SM60, tii 56 REIKÄPELIKAAVIO SM60

SN60, tii 47 PERUTTU

SM70, tii 51 REIKÄPELIKAAVIO SM70

SN70, tii 47 PERUTTU

JP21, tii 56 PERUTTU

JT21, tii 47 PERUTTU


​​​​​​​​​​​

Aikuisten sarjat järjestetään, mikäli imoittautuneita on vähintään 8. Juniorisarjat järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Reikäpelit pelataan ilman tasoituksia ja kilpailukierrokset eivät vaikuta pelaajan tasoitukseen. Kilpailu on ainoastaan Muuramen Golfseuran jäsenille.