Reikäpelimestaruus 2022

MGS:n vuoden 2022 reikäpelimestaruuskilpailut alkavat taas! Ensimmäinen kierros kaikissa sarjoissa pelataan 6.-19.6. Reikäpelikierrokset pelataan niin, että jokaiselle kierrokselle (myös pronssi- ja finaaliottelulle) varataan aikaa 2 viikkoa. Kierrosten tarkemmat ajankohdat selviävät reikäpelikaaviosta, kun osallistujien tarkka lukumäärä on selvillä. Kaavio julkaistaan lauantaina 4.6.

Reikäpelikaavio muodostetaan kilpailumääräysten mukaisesti niin, että edellisvuoden reikäpelimestaruuskilpailun neljä parasta sijoitetaan ensimmäisenä kaavioon sijoitusjärjestyksessä (mikäli he ovat ilmoittautuneet kilpailuun) ja loput ilmoittautuneista tasoitusjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa reikäpelimestaruuskilpailuihin 19.5. ja päättyy 1.6. Ilmoittautuminen tapahtuu WiseGolfiin nettisivujemme kautta, sähköpostitse tai soittamalla caddiemasterille.

Kilpailumaksu:

10€ + pelioikeus/pelilippu (juniorisarjoissa 5€)

45€ ilman pelioikeutta (juniorisarjoissa 25€)

Kilpailumaksu on kertaluontoinen, ei kierrosten lukumäärällä ei ole merkitystä hintaan.


Sarjat:


Miehet, tii 58 Miehet yleinen, viides kierros pelattu

Naiset, tii 51 Naiset yleinen, neljäs kierros pelattu

SM50, tii 58 Miehet S50 neljäs kierros pelattu

SM60, tii 56 Miehet S60 neljäs kierros pelattu​​​​​​​​​​​​​​Aikuisten sarjat järjestetään, mikäli imoittautuneita on vähintään 8. Juniorisarjat järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Reikäpelit pelataan ilman tasituksia ja kilpailukierrokset eivät vaikuta pelaajan tasoitukseen. Kilpailu on ainoastaan Muuramen Golfseuran jäsenille.